FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Bord/Marmorbord

Marmorbord

Vackra marmorbord för alla hem. Här hittar du marmorbord från välkända märken i olika färger och designer.
344 träffar
Tati console sidobord - kalksten jura, nougat stativ, 120 - Asplund
Asplund

Tati console sidobord, kalksten jura, nougat stativ, 120

14 760 kr16 400 kr
Fåtal i webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 344
1
...
10

Inred med en vacker marmorskiva 

Marmor är en vacker sten som gör sig mycket lyxig på möbler och inredning. Det har snabbt blivit en favorit att pryda våra hem med. Det roliga med marmor som alla andra naturmaterial är att varje produkt blir unik. Varje liten bit av marmor har sitt eget mönster och utseende. Välj bland, svart, grön, brun och mycket mer. Det kommer i ett antal olika färger så att du ska kunna hitta din favorit. Hos oss hittar du bord med marmor från välkända märken så att du också kan pryda ditt hem med vacker marmor.  

Pryd ditt hem med ett marmorbord 

Marmorbord passar i alla hemmets rum. Det som är så bra med marmor är att det är enkelt att kombinera med alla färger och andra material. Just av den anledningen är det så perfekt att inreda med naturmaterial. Det ger en rå känsla till hemmet när vi får in en del av naturen. Vi har stora matbord med marmorskiva men också mindre marmorbord för vardagsrummet. Allt för att du ska hitta ett marmorbord som passar i ditt hem. Marmor kombinerad med trä, glas, metall eller bara ren och solid marmor.  

Hur tar jag hand om ett marmorbord?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer