FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Runda bord

Runda bord

Välkommen till vår fantastiska samling av runda bord! Utforska vårt breda utbud av stilar, storlekar och material för att hitta det perfekta runt bordet som passar just dina behov. Runda bord är idealiska för att skapa en mysig och inbjudande atmosfär i hemmet, och vår kollektion erbjuder något för alla smaker. Låt vårt utbud av runda bord hjälpa dig att hitta det ultimata bordet för ditt utrymme!
1208 träffar sorterat på
Aria soffbord högt 46 cm - Ek - Design House Stockholm
Design House Stockholm

Aria soffbord högt 46 cm, Ek

4 357 kr5 495 kr
I webblager
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 1208
1
...
34

Runda bord för alla hem och stilar

Runda bord har länge varit populära i hem och offentliga miljöer tack vare deras mångsidighet och tidlösa design. Ett runt bord kan enkelt anpassas till olika rumsstorlekar och inredningsstilar, vilket gör det till ett utmärkt val för många olika situationer.

En av de stora fördelarna med runda bord är att de främjar en känsla av gemenskap och samhörighet, eftersom alla sitter ansikte mot ansikte och ingen hamnar i hörnet. Detta gör runda bord perfekta för familjemiddagar och vardagsrum.

Vårt utbud av runda bord inkluderar en rad olika material och stilar, så att du kan hitta det perfekta bordet för ditt hem eller kontor. Vi erbjuder klassiska träbord i ek, björk och valnöt, samt moderna alternativ i glas och metall. Våra runda bord finns även i olika storlekar, från kompakta bord för små utrymmen till större modeller som rymmer upp till åtta personer eller mer.

Om du är osäker på vilken typ av runt bord som passar bäst för ditt utrymme, tänk på dess användning och den inredningsstil du föredrar. Ett elegant glasbord passar exempelvis perfekt i ett modernt hem, medan ett rustikt träbord kan vara mer lämpligt för en traditionell inredning.

Oavsett om du letar efter ett runt bord för att förnya ditt kök eller skapa en samlingspunkt i vardagsrummet, är vi säkra på att du hittar det perfekta bordet i vår kollektion. Så tveka inte, börja utforska vårt sortiment av runda bord idag och hitta det som bäst uppfyller dina behov och smak!

Vilken storlek ska jag välja för mitt runda bord?

Vilket material är bäst för runda bord?

Populära filtreringar

Svart runt bordSvart runt soffbordRunt soffbord

c/o Svenssons

Följ oss