FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Bord/Satsbord

Satsbord

Satsbord är praktiska att ha hemma då dem funkar bra både som soffbord som till spelbord när vännerna kommer över. Välj själv när du vill använda satsborden tilllsammans
20 träffar
CH004 nesting tables satsbord - Vitoljad ek - Carl Hansen & Søn
Carl Hansen & Søn

CH004 nesting tables satsbord, Vitoljad ek

12 667 kr14 075 kr
Beställningsvara
Kampanj
Visar 20 produkter av totalt 20

Inred vardagsrummet med satsbord 

Satsbord är det perfekta vardagsrumsbordet som soffbordvare sig du har mycket yta eller inte. Funktionen som tillåter dig att ställa ihop eller flytta isär borden ger dig stora möjligheter att inreda efter dina önskemål och preferenser. Det ger en dimension till rummet samtidigt som borden fungerar tillsammans i helhet. Hos oss på Svenssons hittar du ett urval av vackra satsbord för alla hem.  

Satsbord istället för ett enskilt bord 

Vanligast är att satsbord kommer i tre olika stora delar. Borden behöver nödvändigtvis inte se exakt likadana ut men alla har samma stil och fungerar mycket bra ihop som en enhet. Fler bord ger större möjligheter för avlastning och yta. Separera borden om du behöver mer ställyta när du har besök eller ställ ihop borden för att maximera ytan när det inte används. Vi har satsbord både för inomhus och utomhusbruk för att du ska hitta ett bord som fungerar till ditt ändamål. Borden tillåter dig att flytta runt borden där det behövs tillfälligt.  

Hur kan jag använda satsbord i min inredning?

Vilka olika typer av satsbord finns det att välja mellan?

Hur stort är ett satsbord?

Populära filtreringar

Svart satsbordSatsbord trä

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss