FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Bord/Rullvagnar & Serveringsvagnar

Rullvagnar & Serveringsvagnar

En rullvagn eller serveringsvagn är en flexibel möbel som du kan använda i vardagsrummet lika gärna som ute på din altan.
149 träffar
Block bord - vit - Normann Copenhagen
Normann Copenhagen

Block bord, vit

1 989 kr2 785 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 149
1
...
5

Rullvagn och serveringsvagn i olika varianter och design 

Är du ute efter en rullvagn eller serveringsvagn har du hittat rätt. Med en serveringsvagn eller drinkvagn på hjul skapar du ett lyxigt uttryck i ditt hem. Använd din rullvagn eller drinkvagn för att servera tilltugg och drinkar före middagen, eller som ett sidobord för dekoration eller din boksamling, eller varför inte som köksvagn? Hos oss på Svenssons hittar du rullvagn, serveringsvagn, rullbord och drinkvagn i ett varierat och brett sortiment från välkända varumärken.  

Vilka varumärken för rullvagnar och serveringsvagnar är mest populära? 

Här hittar du rullvagn och serveringsvagn från populära varumärken som bland annat:  

Rullvagn och serveringsvagn för olika tillfällen  

Här kan du hitta rullvagn och serveringsvagn för inomhus- och utomhusbruk. Använd din vagn på hjul som en flexibel möbel och avställningsyta som du kan använda både i vardagsrummet och ute på altanen. Använd din rullvagn eller serveringsvagn för att servera mat eller drinkar, eller som avställningsyta. Kanske du väljer att använda din drinkvagn som en permanent barvagn, eller prydnadsbord.  

Rullvagn och serveringsvagn – Olika former, material och storlekar

Här hittar du många olika varianter av rullvagn och serveringsvagn. Vad sägs som en drinkvagn i mässing, eller trä? Här hittar du också många olika former som triangulära, fyrkantiga, rektangulära och runda rullbord. Här kan du också hitta rullvagn och serveringsvagn i olika typer av material som exempelvis trä, glas, stål eller marmor. Här finns också rullvagn och serveringsvagn med små, eller stora hjul.  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer