FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Hyllor & Förvaring/Krokar & Hängare

Krokar & Hängare

Söker du galgar eller klädhängare till hallen. Här hittar du krokar och hängare för all möjlig förvaring och ändamål.
453 träffar
String j-krok - vit, 5-pack - String
String

String j-krok, vit, 5-pack

250 kr
På väg till oss
By On väggkrok Bear - Silver - Byon
Byon

By On väggkrok Bear, Silver

85 kr99 kr
Fåtal i lager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 453
1
...
13

Krokar och hängare för alla tillfällen

När vi talar om krokar och hängare så är det ofta tavelkrokar och andra små ting som håller fast våra saker på väggen som vi i första hand tänker på. Krokar och hängare är så mycket mer, och till detta räknas även de klädhängare och golvhängare för kläder, som vi ofta sett i filmer av äldre karaktär. Dessa hängare har blivit populära igen, och kan enkelt bytas ut mot den traditionella hatthyllan som finns som standard när du hyr lägenhet eller redan finns där när du köper villan. I övrigt så finns det många krokar och hängare, och ett av de största sortimenten hittar du hos Svenssons. Denna fantastiska leverantör av allt inom möbler och inredning med över 100 år i branschen blir lätt en favorit när det är dags att leta efter nya möbler.

En viktig del i ditt hem

Naturligtvis så är det första som vi förväntar oss av en krok eller hängare att den har den funktion som den är avsedd för. Utan den egenskapen så saknas ju helt och hållet vitsen med att skaffa och sätta upp detta föremål. Om vi nu utgår ifrån att funktionen finns, så kan du hos Svenssons välja på ett av marknadens största sortiment av krokar och hängare. Vare sig det gäller ett behov av en traditionell krok eller en krok i modern design så hittar du alltid något som passar in på den plats du har tänkt dig. Något som dock kan vara väl värt att tänka på är att det föremål du avser att hänga på väggen ska passa in med den hylla som står vid sidan om föremålet eller det sideboard som du hänger din tavla över. Det kommer att ge utseendet av en komplett heminredning.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer