FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Hatthyllor

Ge hallen ett lyft med en snygg hatthylla och organisera dina ytterkläder smidigt och enkelt. Vi har samlat alla våra hatthyllor på denna sida så du enkelt kan hitta din favorit. 
198 träffar
Nostalgi hatthylla, skohylla - ek, aluminium - Essem Design
Essem Design

Nostalgi hatthylla, skohylla, ek, aluminium

1 550 kr
I webblager
Bill Hat rack L hatthylla - Svart - Maze
Maze

Bill Hat rack L hatthylla, Svart

1 696 kr2 195 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 198
1
...
6

Snygga designade hatthyllor

Organisera hallen och förnya dess utseende med en av våra snygga hatthyllor. Vi har hyllor till hallen från flera välkända varumärken som gör att vi kan erbjuda lösningar som både är riktigt snygga men också praktiska och som kommer underlätta för dig i din vardag.

Vi har redan kombinerat ett par Stringhyllor som kommer passa perfekt i din hall. Dessa hatthyllor har en kombinerad skohylla vilket gör dem till den perfekta helhetslösningen för hallen. De möjliggör även enkel förvaring för dina jackor tack vare möjligheten till klädhängare.

Hallen är det första du möts av i de flesta hem, att vissa upp ett organiserat första intryck kommer få dina gäster att känna sig välkomna direkt. Väljer du hallmöbler från samma serie så skapar du ett stilrent och genomgående intryck. Serien Classic från Essem Design är en av våran mer populära hatthylla tillsammans med Hat Rack från Maze.

En snygg hatthylla i hallen är en självklar möbel för att förenkla din vardag. Perfekt för att hänga upp dina jackor och mössor när du kliver in i din hall.

På Svenssons erbjuder vi hatthyllor i flera färger där svart och vit är de mest populära alternativen. Ett tips kan också vara att addera en spegel. Det är perfekta lösningen till den gången du har ont om tid och behöver göra en sista titt på din outfit innan du sticker ut genom dörren.

En praktisk funktion till din hatthylla är att den bör vara utrustad med krokar. Det gör att du kan kombinera din hatthylla som en klädhängare. Ett exempel på en sådan hatthylla är Tamburin hatthylla från Essem Design. Denna hylla ingår i en hallmöbel serie designad av formgivaren Andreas Klippinge som har hämtat sin inspiration ifrån Essem Designs ordinarie sortiment av hyllor, en design som låter material valet av ek via produktionsmetoden svepa sig kring funktionen som alltid är i fokus.

Populära filtreringar

Hatthylla svartMaze hatthyllorEssem Design hatthyllorVit hatthyllaHatthylla ek

Hur kan en hatthylla ge ditt hem en stilfull touch samtidigt som den hjälper till att organisera din entré?

Vilka material används vanligtvis i designen av våra kvalitativa hatthyllor?

c/o Svenssons

Följ oss