FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Hyllor & Förvaring/Skoskåp & Skohyllor

Skoskåp & Skohyllor

Skoskåp och Skohyllor är en mycket uppskattad möbel till din hall. Istället för att alltid leta efter dina försvunna skor kan du smidigt och snyggt organisera dem och känna att du med lätthet och ett lugn alltid kan hitta dina skor. Hos oss hittar du ett brett sortiment av snygga och praktiska skoskåp och skohyllor.
111 träffar
Downtown skohylla - Svart - Maze
Maze

Downtown skohylla, Svart

1 495 kr
I webblager
Lines skobricka - Large, 38x88 cm - Tica copenhagen
Tica copenhagen

Lines skobricka, Large, 38x88 cm

663 kr830 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 111
1
...
4

En skohylla för varje hem 

När du kommer hem efter en lång dag är hallen det första rum du möts av. Men det är också det rum du lämnar sist när du ska starta dagen. Smidig och snygg skoförvaring ger dig en organiserad och trivsam hall vilket ger dig en lugn känsla varje dag.  

Hos oss på Svenssons hittar du ett stort utbud av smarta och snygga skoskåp och skohyllor för att underlätta din vardag. Samtidigt som du ger en snygg detalj till ditt hem får du också smart och funktionell förvaring. Du kan utan massa jobb hålla dina skor organiserade och slipper allt stök i din hall.  

Skohyllor och skoskåp i olika design 

När du letar efter skoförvaring vill du såklart att den ska passa in i hallen. Det är en möbel som kanske inte alltid sticker ut men ger lite extra till din hall med dess smarta funktioner och design. Att slippa ställa alla skorna framme ger ett lyft och en känsla av ett organiserat och städat hem.  Trä, metall och läder. Vi har skoställ i olika färger och material för att just du ska hitta det som uppfyller dina önskningar och passar ditt hem.  Om du gillar simpla men en genomtänkt design har Maze skoförvaring i olika modeller och färger som tillför ett stilrent och klassiskt uttryck till ditt hem.  Söker du ett skoställ med flera funktioner så tillverkar Montana skobänkar med både förvaring och avlastningsyta så att du enkelt kan lägga av dig väskan eller sätta dig ner för att knyta skorna.  

Populära filtreringar

Essem Design skohyllorMaze skohyllorSvart skohyllaSkohylla vitSkohylla trä

Skoskåp eller skohylla?

Vad är fördelarna med att använda en skohylla för att organisera skor?

Vad finns det för fördelar med ett skoskåp?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss