FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Hyllor & Förvaring/Klädhängare & Klädställningar

Klädhängare & Klädställningar

Med en vacker klädhängare eller klädställning kan du smycka dina rum med en praktisk och fin inredningsdetalj. Här finner du fina klädhängare, klädställningar och galgar från välkända varumärken som exempelvis STOLAB, MAZE, SWEDESE med flera.
429 träffar
HAY galge slim 4-pack - Svart - HAY
HAY

HAY galge slim 4-pack, Svart

255 kr319 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 429
1
...
12

Klädhängare och klädställningar i fin design! 

Här hittar du fina klädhängare, klädställningar och galgar i fin design. För att få ordning och reda i hallen och andra rum är klädhängare, klädställningar och galgar till stor praktisk hjälp samtidigt som de fungerar som snygga inredningsdetaljer. Hos oss på Svenssons har vi ett stort utbud av klädhängare, klädställningar och galgar och du kommer med god säkerhet att hitta något som passar in i ditt hem. Är du ute efter krokar & hängare finns det också mycket alternativ att välja bland.  

Klädställningar – på vägg eller som golvstativ 

Hos oss hittar du klädställningar som du kan fästa på vägg, eller i form av golvstativ. Oavsett vilken typ du är ute efter finns ett stort sortiment att utgå ifrån. Om du har mycket yta i hemmet kan en fin klädställning i form av golvstativ vara fin att ha, samtidigt som en klädställning på vägg sparar mycket plats och ger väggen en fin dekorationsdetalj. Varför inte använda sig av båda alternativen? 

Klädhängare och galgar 

Är du ute efter klädhängare och galgar har du många alternativ och kombinationer att välja på. Likaså finns här alternativ att välja bland om du vill ha en vägghängd klädhängare, eller en som står på golvet. Här hittar du klädhängare för hall, sovrum och andra platser i hemmet. Vi har också ett stort utbud av galgar i fin design och i många olika typer av material och färger. Populära filtreringar

Maze klädhängare

Hur kan jag välja rätt klädhängare eller klädställning för mina behov?

Vad är fördelarna med att använda klädställningar?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss