FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Hyllor & Förvaring/Klädhängare & Klädställningar

Klädhängare & Klädställningar

Med en vacker klädhängare eller klädställning kan du smycka dina rum med en praktisk och fin inredningsdetalj. Här finner du fina klädhängare, klädställningar och galgar från välkända varumärken som exempelvis STOLAB, MAZE, SWEDESE med flera.
387 träffar
Nostalgi påbyggnad Kroklist - ek, aluminiumstativ - Essem Design
Essem Design

Nostalgi påbyggnad Kroklist, ek, aluminiumstativ

1 365 kr
Beställningsvara
Nyhet
Visar 36 produkter av totalt 387
1
...
11

Klädhängare och klädställningar i fin design! 

Här hittar du fina klädhängare, klädställningar och galgar i fin design. För att få ordning och reda i hallen och andra rum är klädhängare, klädställningar och galgar till stor praktisk hjälp samtidigt som de fungerar som snygga inredningsdetaljer.  Hos oss på Svenssons har vi ett stort utbud av klädhängare, klädställningar och galgar och du kommer med god säkerhet att hitta något som passar in i ditt hem. Är du ute efter finns också mycket alternativ att välja bland.  

Klädställningar – på vägg eller som golvstativ 

Hos oss hittar du klädställningar som du kan fästa på vägg, eller i form av golvstativ. Oavsett vilken typ du är ute efter finns ett stort sortiment att utgå ifrån. Om du har mycket yta i hemmet kan en fin klädställning i form av golvstativ vara fin att ha, samtidigt som en klädställning på vägg sparar mycket plats och ger väggen en fin dekorationsdetalj. Varför inte använda sig av båda alternativen? 

Klädhängare och galgar 

Är du ute efter klädhängare och galgar har du många alternativ och kombinationer att välja på. Likaså finns här alternativ att välja bland om du vill ha en vägghängd klädhängare, eller en som står på golvet. Här hittar du klädhängare för hall, sovrum och andra platser i hemmet. Vi har också ett stort utbud av galgar i fin design och i många olika typer av material och färger. Populära filtreringar

Maze klädhängare

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer