FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Möbler/Hyllor & Förvaring/TV-bänkar & Mediabänkar

TV-bänkar & Mediabänkar

En media- eller tvbänk är en snygg och praktisk förvaringsmöbel som gör vardagsrummet komplett. Här finns mediamöbler för alla hem.
174 träffar
Collect 2016 mediabänk med ben - Vitoljad ek-vit - A2
A2

Collect 2016 mediabänk med ben, Vitoljad ek-vit

18 905 kr19 900 kr
Beställningsvara
Black Week
Visar 36 produkter av totalt 174
1
...
5

En funktionell och fin tv-bänk till vardagsrummet

Mycket tid spenderas i vardagsrummet. Det är ofta här vi samlas för att umgås med familj och vänner och för att koppla av efter arbetsdagen. En möbel som inte kan fattas från vardagsrummet är en tv-bänk, eller mediabänk. Det är en praktisk förvaringsmöbel, men kan också vara en fin möbel. Med våra tv-bänkar kan du inreda ditt vardagsrum i din egen stil. Kombinera din nya tv-bänk med belysning i form av  eller .

Välj vilken storlek din mediabänk ska ha

Saker som är viktiga att tänka på när du väljer mediabänk till ditt hem är bland annat storleken på din tv, men den ska också matcha väggen. Om du vill frigöra yta på mediabänken kan du hänga upp din tv på väggen. Bor du litet så kanske en mindre mediabänk med mycket förvaring passar bäst för dig. Behöver du frigöra golvyta finns även mediabänkar som kan hängas upp på väggen. Det är också bra att tänka på höjden på bänken, då det även avgör höjden på din tv. Om du har en för hög bänk kan du få ont i nacken av att kolla på tv.

Ta hand om din mediabänk

Hur du bäst tar hand om din tv- eller mediabänk beror på materialet. Många träslag tål inte starka rengöringsmedel, men andra tål det bra. För regelbunden rengöring räcker det med en våt trasa för att torka av bänken så att den håller sig fin länge.

Vad ska jag tänka på när jag väljer tv-bänk?

Populära filtreringar

Montana tv-bänkar

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer