FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Möbler/Hyllor & Förvaring/Sideboards & Skänkar

Sideboards & Skänkar

Stängd förvaring med extra avlastningsyta. En praktisk och snygg inredningsdetalj som gör den perfekta möbeln för alla hem. Här hittar du sideboards och skänkar från välkända varumärken.
308 träffar
Stockholm 2.0 skänk/underskåp - whitewash, 3 dörrar, 3 lådor, 1+1 hylla - Englesson
Englesson

Stockholm 2.0 skänk/underskåp, whitewash, 3 dörrar, 3 lådor, 1+1 hylla

9 690 kr12 700 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 308
1
...
9

Inred ditt hem med en skänk eller sideboard 

Sideboards och skänkar är elegant förvaring som passar i alla rum och hem. Det är en rymlig möbel som ger stora möjligheter till förvaring. Ovanpå har du en perfekt avlastningsyta för dekoration som ljusstakar, lampor eller några tavlor. Denna möbel likt ett vitrinskåp passar perfekt i köket för förvaring av porslin och bestick. Den gör sig också utmärkt i vardagsrummet eller sovrummet. Hos oss på Svenssons hittar du snygga skänkar och sideboards i ett flertal olika material, stilar och storlekar för att du ska hitta en som gör sig bäst i ditt hem. Välj bland ett stort urval med förvaring från välkända märken.  

Elegant förvaring 

Förvaring kommer i olika former och modeller. Oavsett är det ett måste i varje hem. En skänk eller ett sideboard är en elegant förvaringsmöbel. Englesson har en rad olika alternativ på skänkar. Vita, svarta, bruna i olika höjder och storlekar. Andra populära märken är 1898, Ethnicraft NV, Mavis och Montana. Pryd hemmet med en praktisk och snygg möbel och nyttja alla ytor till max. En skänk som är stängd förvaring kan användas för alla möjliga prylar som behöver organiseras och sorteras undan. Hitta din favorit och ge en ny detalj till ditt hem. 

Populära filtreringar

Sideboard träGrå skänkSideboard vitSideboard teakSideboard EkMontana sideboardSvart skänk

Hur kan jag använda ett sideboard till min inredning?

Hur kan jag välja rätt skänk för mitt vardagsrum?

Vilka olika material finns det för skänkar och sideboards?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss