FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Kök & Servering/Porslin & Servis

Porslin & Servis

Skapa en festlig och glad känsla med fint porslin i alla dess färger och former. Hos oss hittar du porslin och servis från välkända varumärken för alla dagar och tillställningar.
TallrikarServiser & StartsetSkålar & FatMuggar & KopparKannor & Karaffer
1979 träffar
Swedish Grace tallrik 27 cm - snö (vit) - Rörstrand
Rörstrand

Swedish Grace tallrik 27 cm, snö (vit)

199 kr299 kr
I webblager
Sandsbro skål Ø15 cm - Offwhite - Scandi Living
Scandi Living

Sandsbro skål Ø15 cm, Offwhite

149 kr169 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 1979
1
...
55

Porslin för alla tillfällen  

Ett fint porslin sätter pricken över i:et på din dukning. Det är extra kul att ha en middagsbjudning med ett fint servis-set att servera maten på till sina nära och kära. Eftersom vi spenderar så mycket tid i köket kan ett härligt set med tallrikar eller koppar liva upp vardagen. Matlagningen kommer att bli roligare och mer inspirerande när du har lagt ner lite extra arbete på en fin dukning.  

Hos oss hittar du Serviser & Startset, porslin, tallrikar, muggar och koppar, glas och allt annat du kan tänka dig för att sätta en guldkant på din vardag.  

Porslin i alla dess former och färger 

Porslin och servis är ett samlingsnamn för alla de olika komponenter som behövs för att skapa en fin dukning. Tallrikar och muggar och koppar är bara några få av dem. Vi har porslin i olika färger, former, mönster, med konst och så mycket mer. Kannor & Karaffer, serveringsfat, äggkoppar och skålar är några andra favoriter bland porslin och servis och det hittar du självklart här hos oss. Anledningen till att vi har ett så stort utbud med olika designer är för att just du ska hitta något som passar din personlighet och ditt hem.  

Populära märken på porslin och servis 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer