FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Kök & Servering/Porslin & Servis/Skålar & Fat/Uppläggningsfat & Serveringsfat

Uppläggningsfat & Serveringsfat

Presentera din mat på ett vackert sätt för att imponera på gästerna samtidigt som du tillföra lite extra glädje till matlagningen. Här hittar du dekorativa serveringsfat i alla dess former och färger.
262 träffar
Hammershøi Poppy ovalt fat 22,5x28,5 cm - Vit - Kähler
Kähler

Hammershøi Poppy ovalt fat 22,5x28,5 cm, Vit

497 kr669 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 262
1
...
8

Mat för ögat 

Man brukar ofta säga att man äter med ögat och inte endast med munnen. Detta stämmer och är en viktig sak att tänka på för att höja matupplevelsen. Mat som ser god ut och är presenterad på ett fint sätt tilltalar oss mer. Det visuella är det första vi bedömer maten på och det är därför viktigt att lägga lite extra tid på serveringen. Imponera på dina gäster vid alla middagsbjudningar. Hos oss hittar du vackra och dekorativa uppläggningsfat och serveringsfat i alla olika former och mönster.  

En vacker detalj till dukningen 

Maten blir en del av vår dukning på bordet. Därför kan det tålas att tänka på hur vi presenterar vår mat. Placera ett stort serveringsfat i mitten av bordet som matchar resterande porslin och servisför att få en vacker dukning som ser genomtänkt ut. Speciellt vid fester och större tillställningar som högtider och födelsedagar kan detta ge det lilla extra. Vi har vackra tårtfat och våningsfat till bakverk och snittar. Öka matglädjen för dig själv och dina gäster med vackra uppläggningsfat och serveringsfat.  

Populära serveringsfat 

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss