FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Kök & Servering/Porslin & Servis/Skålar & Fat/Uppläggningsfat & Serveringsfat

Uppläggningsfat & Serveringsfat

Presentera din mat på ett vackert sätt för att imponera på gästerna samtidigt som du tillföra lite extra glädje till matlagningen. Här hittar du dekorativa serveringsfat i alla dess former och färger.
145 träffar
Unikko fat 15x12 cm - Beige - Marimekko
Marimekko

Unikko fat 15x12 cm, Beige

149 kr200 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 145
1
...
5

Mat för ögat 

Man brukar ofta säga att man äter med ögat och inte endast med munnen. Detta stämmer och är en viktig sak att tänka på för att höja matupplevelsen. Mat som ser god ut och är presenterad på ett fint sätt tilltalar oss mer. Det visuella är det första vi bedömer maten på och det är därför viktigt att lägga lite extra tid på serveringen. Imponera på dina gäster vid alla middagsbjudningar. Hos oss hittar du vackra och dekorativa uppläggningsfat och serveringsfat i alla olika former och mönster.  

En vacker detalj till dukningen 

Maten blir en del av vår dukning på bordet. Därför kan det tålas att tänka på hur vi presenterar vår mat. Placera ett stort serveringsfat i mitten av bordet som matchar resterande porslin och servisför att få en vacker dukning som ser genomtänkt ut. Speciellt vid fester och större tillställningar som högtider och födelsedagar kan detta ge det lilla extra. Vi har vackra tårtfat och våningsfat till bakverk och snittar. Öka matglädjen för dig själv och dina gäster med vackra uppläggningsfat och serveringsfat.  

Populära serveringsfat 

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer