FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Skålar & Fat

Servera maten på ett fint och elegant sätt med praktiska serveringsskålar och fat. Här hittar du skålar och fat för alla tillfällen.
FrukostskålarDessertskålarSalladsskålarFruktskålarSockerskålarÄggkopparSoppterrinerUppläggningsfat & ServeringsfatServeringsskålar
1124 träffar
Swedish Grace skål 60 cl - snö (vit) - Rörstrand
Rörstrand

Swedish Grace skål 60 cl, snö (vit)

187 kr259 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 1124
1
...
32

Skålar och fat för alla olika tillfällen

Att slå sig ner vid ett fint dukat bord höjer stämningen och njutningen av måltiden. Att göra en fin dukning behöver inte vara svårt. Med några enkla tips och tricks och lite kreativitet kan du skapa en elegant borddukning utan att behöva lägga ner alldeles för mycket tid. Börja redan nu med vackra skålar och fat, som kommer att höja matupplevelsen på en gång. Genom att köpa ett helt nytt set, eller komplettera det du redan har hemma kan du förgylla dina middagar och snacks.

Våra mest populära skålar och fat

Skålar och fat är en viktig del av borddukningen och finns i en mängd olika stilar, material och storlekar. Nedan ser du några av våra mest populära varumärken inom skålar och fat.

Frukostskålar för en bra start på dagen

En lugn morgon med bra frukost sätter tonen för resten av dagen, och det är viktigt att ta sig tiden att äta en god frukost innan du startar dagen. Fina frukostskålar är ett måste, oavsett om hela familjen samlas för en lugn frukost eller om frukosten kläms in mellan alla morgonens måsten. Vi har frukostskålar som passar perfekt till frukostbordet.

Skålar för goda desserter

Om du letar efter skålar och fat för fikat har vi helt klart någonting som passar dig. Oavsett om du letar efter ett större fat att lägga kakor på, eller om du vill ha små skålar till glassen har vi någonting som kommer att passa dina behov. Kolla även på vårt utbud av dessertskålar.

Skålar och fat för middagsdukningen

Både till vardagsmiddagen och till middagsbjudningen är serveringsskålar och serveringsfat det perfekta tillägget till dukningen. Det gör så att den serverade rätten ser ännu godare ut och ger dukningen en härlig stämning.

Olika stilar på skålar och fat

Skålar och fat tillverkas i olika material, vilket inte bara påverkar vilken slags mat som skålen eller fatet passar bäst till, utan det påverkar också utseendet och stilen på dukningen. Olika sorters trä skapar en varm och trevlig stämning, medan porslin är ett mer elegant material som passar till formella eller traditionella bordsdukningar. Våra skålar i porslin från varumärken såsom Royal Copenhagen och Kähler är bland våra mest populära, men vi har någonting som passar alla.

c/o Svenssons

Följ oss