FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Salladsskålar

En salladsskål är perfekt till alla middagar. Det ger en extra detalj till dukningen med en färgglad sallad i en vacker skål. Här hittar du salladsskålar i olika färger och former från välkända märken som sätter guldkant på dukningen.
95 träffar sorterat på
Oyster skål Ø31 cm - Sand - Mateus
Mateus

Oyster skål Ø31 cm, Sand

1 045 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 95
1
...
3

Vackra skålar för sallad 

Vackert porslin och servis gör allt till dukningen. Att servera salladen i en vacker skål lyfter helheten och ger en elegant känsla till alla tillställningar. En salladsskål är en stor serveringsskål som har en rad olika användningsområden. Fungerar lika bra att servera annan mat och chips i, använd efter dina behov. Bjud in familj och vänner på middag och servera god mat i läckra skålar. Här har vi samlar vackra och dekorativa salladsskålar från välkända märken för att du ska kunna hitta din favorit. Sätt guldkant på dunkningen vid alla tillfällen och måltider.  

En komplett dukning 

Hos oss på Svenssons hittar du vackra och dekorativa serveringsskålar för att ge det lilla extra till dukningen. Stora salladsskålar är perfekt för varma och kalla sallader och gör sig mycket snygg på middagsbordet. En sallad ger färg till måltiden och är ett viktigt komplement till middagen. Det är viktigt för kroppen att få i sig grönt och frukt alla dagar för att må bra. Därför ska det alltid finnas en god och vacker sallad på bordet. Att servera den i en dekorativ skål lyfter helheten. Krenit serien från Normann Copenhagen är stilrena men mycket snygga skålar och serveringsskålar. De kommer i olika storlekar och former så att du kan matcha och få en komplett dukning. Omaggio från Kählerär en svart och vitrandig skål som ger dimension till ditt porslin. Matcha salladsskålen med deras ljusstakar, vaser och serveringsfat . Andra populära salladsskålar är Sobremesa från HAY, New Norm från Audo Copenhagen och Omhu från Ferm Living. 

c/o Svenssons

Följ oss