FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Serveringsskålar

Här hittar du vackra serveringsskålar frö att sätta guldkant på måltiderna. Välj bland ett stort urval av dekorativa och vackra skålar från välkända märken.
84 träffar
Valley skål XL - Nature - MUUBS
MUUBS

Valley skål XL, Nature

1 050 kr
På väg till oss
Ariel skål - 29x33 cm - Byon
Byon

Ariel skål, 29x33 cm

659 kr799 kr
Fåtal i webblager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 84
1
...
3

Smyckande serveringsskålar 

Servera tillbehören i en vacker serveringsskål för att ge det lilla extra till dukningen. Att servera maten i en stor skål är både praktiskt men samtidigt snyggt och effektfullt. När du serverar god mat i en fin serveringsskål skapar det en inbjudande känsla. Maten blir mer tilltalande och vacker att lägga ögonen på. Det ger en trevlig atmosfär runt bordet oavsett dag eller tillfälle. Vackra serveringsskålar blir smyckande på bordet tillsammans med ett vackert porslin och servis. Hos oss på Svenssons hittar du granna serveringsskålar i alla dess olika färger och utformningar.   

Matcha din servis och porslin 

Oavsett om du letar efter en fruktskål, salladsskål eller en serveringsskål att servera mat i kan du hitta det här. Dekorativa skålar som gör sig utmärka på bordet eller i köket men också i vardagsrummet. En sak som kan lyfta hela dukningen är att matcha allt porslin i samma färgskala eller serie. Det ger en enhetlig och fullständig känsla till dukningen som är otroligt snyggt att titta på. Mycket inbjudande och trevligt om du har bjudit in till middag. Några populära serier du hittar är:  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer