FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Serveringsskålar

Här hittar du vackra serveringsskålar frö att sätta guldkant på måltiderna. Välj bland ett stort urval av dekorativa och vackra skålar från välkända märken.
145 träffar
Teema skål Ø21 cm - vit - Iittala
Iittala

Teema skål Ø21 cm, vit

188 kr269 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 145
1
...
5

Smyckande serveringsskålar 

Servera tillbehören i en vacker serveringsskål för att ge det lilla extra till dukningen. Att servera maten i en stor skål är både praktiskt men samtidigt snyggt och effektfullt. När du serverar god mat i en fin serveringsskål skapar det en inbjudande känsla. Maten blir mer tilltalande och vacker att lägga ögonen på. Det ger en trevlig atmosfär runt bordet oavsett dag eller tillfälle. Vackra serveringsskålar blir smyckande på bordet tillsammans med ett vackert porslin och servis. Hos oss på Svenssons hittar du granna serveringsskålar i alla dess olika färger och utformningar.   

Matcha din servis och porslin 

Oavsett om du letar efter en fruktskål, salladsskål eller en serveringsskål att servera mat i kan du hitta det här. Dekorativa skålar som gör sig utmärka på bordet eller i köket men också i vardagsrummet. En sak som kan lyfta hela dukningen är att matcha allt porslin i samma färgskala eller serie. Det ger en enhetlig och fullständig känsla till dukningen som är otroligt snyggt att titta på. Mycket inbjudande och trevligt om du har bjudit in till middag. Några populära serier du hittar är:  

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss