FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Ljusstakar

Med en prydlig ljusstake skapas en varm och mysig stämning i ditt hem oavsett årstid. Här hittar du fina ljusstakar i tidlös design från välkända varumärken som passar dig och din inredning.
590 träffar
Flare ljusstake - Yellow - HAY
HAY

Flare ljusstake, Yellow

405 kr459 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 590
1
...
17

Lys upp ditt hem med en fin ljusstake 

Är du ute efter en ljusstake till ditt hem har du kommit rätt. En ljusstake adderar stämning och trevnad i ditt hem oavsett årstid.  

Hos oss på Svenssons hittar du fina ljusstakar i tidlös design och här finns ett brett utbud att välja bland. Här hittar du med stor sannolikhet något som passar just dig och din inredning. Om du är ute efter ljus & ljuslyktor finns även ljusfat, LED-ljus, blockljus, doftljus och mycket mer.   

Mest populära varumärken för ljusstakar 

Här kan du hitta en ljusstake från välkända varumärken som till exempel 

Ljusstake – Olika material och design

Hos oss hittar du ljusstakar i många olika material och design. Är du ute efter en ljusstake i mässing, aluminium, krom eller stål finns här fler alternativ att välja mellan. Likaså om du är ut efter en ljusstake i glas. Här finner du ett utbud av ljusstakar i elegant, tidlös och varierande design vilket gör det enkelt att hitta något som passar just dig och ditt hem.  

Populära filtreringar

Menu ljusstakarFerm Living ljusstakarHay ljusstakar

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer