FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Blockljus

Ljus lyser upp och sprider värme till ditt hem. Det är också en levande och vacker dekoration för alla rum och hörn. Införskaffa några blockljus inför hösten och vinterns kalla kvällar.
39 träffar
Uyuni LED Blockljus vit Ø7,8 cm - 10,1 cm - Uyuni Lighting
Uyuni Lighting

Uyuni LED Blockljus vit Ø7,8 cm, 10,1 cm

269 kr
I webblager
Ignus LED-ljus 15 cm - Benvit - Audo Copenhagen
Audo Copenhagen

Ignus LED-ljus 15 cm, Benvit

643 kr805 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 39
12

Stämningshöjande dekoration 

Ljus är en stämningsfull dekoration som passar vid alla tillfällen. Skenet ger en känsla av lugn och ro och höjer direkt den mysiga stämningen. Förgyll vardagens alla stunder med blockljus på bordet. Matcha blockljusen med en vacker ljuslyktaeller ljusfatför extra dekoration. Hos oss hittar du olika typer av blockljus för alla tillfällen.  

LED-blockljus 

Det blir allt vanligare och vanligare med LED-ljus. Elektriska ljus skapar nästan exakt samma känsla som ett levande ljus. Det är ett säkrare alternativ än stearinljus då du inte behöver ha uppsikt över ljusen eller oroa dig för brandrisken. LED ljus gör sig bäst i en lykta där skenet blir väldigt likt levande ljus. Audo CopenhagenIgnus LED-ljus fungerar mycket bra att placera utan en ljuslykta. Kombinera de olika storlekarna och formerna och ställ ljusen fristående på ett bord eller en byrå.  

Olika blockljus 

Blockljus är bredare ljus som gör sig mycket snygga på ett ljusfat eller i en ljuslykta. Uyuni Lightning och Scandi Essentials tillverkar blockljus som liknar levande ljus för att ge en så naturlig affekt som möjligt. Denna typ av ljus passar perfekt i en vacker ljuslykta på bordet eller i fönstret. Ignus från Audo Copenhagenhar en annan design mer likt en liten lampa. Dessa vackra ljus gör sig väldigt bra på egen hand utan lykta eller ljusfat. Dessa blockljus kommer i olika storlekar och former.  

Ingår batterier?

Vad är fördelarna med LED-blockljus?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss