FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Ljuslyktor

Ljuslyktor med levande ljus skapar en omedelbar stämning i ditt hem. Det ger en mysig känsla till mörka dagar när du behöver lite värme.
341 träffar sorterat på
Lotus hurricane lantern - svart - Design House Stockholm
Design House Stockholm

Lotus hurricane lantern, svart

995 kr
Beställningsvara
Visar 36 produkter av totalt 341
1
...
10

En levande dekoration 

Ljuslyktor är en perfekt prydnad till varje rum som behöver lite ljus och värme. Du kan placera ut lyktor överallt i ditt hem i hyllor, på bord eller nattduksbordet. Ljushållare är den perfekta kombinationen mellan dekoration och stämningsfullbelysning.  

Ljuslyktor kommer i olika storlekar, färger och former och är en vacker utsmyckning för alla rum. De ger ett vackert och rogivande sken när ljuset lyser genom glaset.  

Färg och ljus till din inredning 

Ljuslyktor finns i en otrolig mängd av färger och former och är därför ett perfekt tillägg till din inredning. Hos oss på Svenssons hittar du ett stort urval från bland annat Iittala som har lyktor i alla olika slag. Kanske söker du en färgklick till din dukning som piggar upp heminredningen och vad passar då bättre än en liten ljuslykta.  

Orrefors har en rad ljushållare i spännande former för att ge en dimension till ditt hem. Strålarna från de brinnande ljusen sprider sig genom kristallglaset och skapar ett otroligt härligt sken i rummet.  

Populära filtreringar

Ljuslykta glasVit ljuslyktaSvart ljuslyktaLjuslykta mässingBrun ljuslyktaLjuslykta metallIittala ljuslyktaByon ljuslyktaOrrefors ljuslyktaKosta Boda ljuslyktaKastehelmi ljuslykta

Vilka är de mest populära ljuslyktorna?

Hur kan ljuslyktor användas för att skapa en stämning i hemmet?

c/o Svenssons

Följ oss