FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Doftljus

Doftljus hjälper till att skapa ett stämningsfullt och väldoftande hem. Bland många alternativ hittar du någonting för alla årstider, rum och stämningar.
170 träffar
Skog doftljus med lock - 400 g - Skandinavisk
Skandinavisk

Skog doftljus med lock, 400 g

374 kr499 kr
På väg till oss
Koto doftljus med lock - 65 g - Skandinavisk
Skandinavisk

Koto doftljus med lock, 65 g

195 kr229 kr
I lager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 170
1
...
5

Doftljus skapar stämning i hemmet

Doftljus är det perfekta redskapet för att skapa ett stämningsfullt och väldoftande hem, och förhöjer stämningen i alla rum. Medan det utstrålar värme och ljus finns det även variationer av dofter för varje tillfälle och årstid. Komplettera ditt doftljus med i samma serie, eller i en annan härlig doft. Få känslan av nybakta bullar utan att behöva lägga en sekund på bakning.

Olika sorter och utseenden

I vårt sortiment har vi många doftljus av olika slag. Många doftljus är dekorativa som de är och kommer i en skål eller burk som kan återanvändas efter produktens förbrukning. Använd till småförvaring eller sätt i ett värmeljus och ha som en inredningsdetalj.

Våra mest populära varumärken för doftljus

: Ett varumärke som har i fokus att lyfta fram det vackra och genuina med den svenska naturen. Doftljusen är handgjorda och har hög kvalitet och hållbarhet. Strävar du efter ett ljus som doftar sommar eller vinter har du kommit rätt.

: Det danska varumärket Ferm Living har ett brett utbud av doftljus i många olika stilar. Är du ute efter en organisk form på ditt doftljus, eller ett set med adventsljus?

: Varumärket HAY har doftljus för dig som vill ha färgglada och mönstrade inredningsdetaljer. Perfekta att använda som förvaring eller dekoration när ljuset har brunnit klart.

Doftljus till alla rum och stämningar

Det finns en djungel av dofter och utseenden att välja mellan, vilket kan göra det svårt att välja vilket som passar just dig och ditt hem. Valet är såklart väldigt individuellt baserat på personliga preferenser, men det finns några riktlinjer man kan gå efter.

Friska dofter som midnattssol passar utmärkt i badrummet, och varma dofter såsom äpple, kanel och vanilj utstrålar lugnande känslor, som är perfekta för sovrummet.

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer