FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Doftpinnar

Doftpinnar är en inredningsdetalj som ger en lyxig och ren känsla. Dekorationen passar i alla rum där du söker det lilla extra.
27 träffar
Kryddskafferiet doftspridare - mynta & kanel - Torplyktan
Torplyktan

Kryddskafferiet doftspridare, mynta & kanel

381 kr449 kr
Fåtal i webblager
Designfynd
Visar 27 produkter av totalt 27

Hur du enkelt skapar en lyxig känsla i ditt hem 

Många förknippar nog doftpinnar med spa och hotell. Det ger en lyxig känsla och det är härligt att stiga in i ett rum som luktar gott. Doftpinnar är en liten inredningsdetalj som ger ett rum det lilla extra. Du kan placera de överallt för att ge doft till hemmet.  Hos oss på Svenssons hittar du doftpinnar i olika dofter för att skapa känslan av ett rent och hemtrevligt hem.  

Doft för alla rum 

Alla har olika åsikter om vad som luktar gott. Därför har vi ett utbud av dofter som skiljer sig åt för att just du ska hitta en du älskar. Torplyktan ger en känsla av skog och natur och har dofter som barrskog och smultronställe. Genom dofterna vill de spegla det fyra årstiderna så att du kan matcha doft efter säsong. Tänk att vakna upp en solig dag och känna lukten av sommarens all värme. Och när vintern kommer luktar det snödroppar och frost i rummet. Doften är härlig att ställa på sängbordet då doften minskar stress och hjälper dig att slappna av.  Torplyktanhar också tagit fram lukter av olika kryddor som passar lika bra i köket som i badrummet. De har även tvålar och ljus med samma lukt för att undvika blandning av alla möjliga dofter.  

Vilken doft är populärast?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer