FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Vaser

Gör dina blommor ännu vackrare. Med rätt vas kan den enklaste blomma eller maffigaste bukett bli till ett blickfång utöver det vanliga. 
858 träffar
Alvar Aalto vas gåvoset - Klar - Iittala
Iittala

Alvar Aalto vas gåvoset, Klar

1 999 kr3 039 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 858
1
...
24

Vaser till vardag och fest

Det är underbart att ibland kunna skämma bort sig själv med snittblommor hemma. Antingen om du köpt eller fått en vacker och dyr bukett, eller har plockat några fina blommor ute i naturen, så är en vas något som förstärker den visuella upplevelsen av blommorna. Ska det vara en hög och smal modell som passar bra till en enkel, lång blomma? Eller kanske en lägre och rund som passar till en större bukett? Snittblommor är inte bara till fester eller högtider, att dekorera med levande blommor kan hjälpa dig att slappna av om eftermiddagarna i en annars stressad vardag.

Design och form

Vi har olika former av vaser med olika design, allt för att passa din stil eller det humör som du för tillfället befinner dig i. Kanske något från Kähler som också passar bra in med nya tavlor och affischer, eller något från Klong, som experimenterar lite mer, och där det är utrymme för kreativitet? Det är lätt att förälska sig i många olika vaser, men varför göra det till ett problem? Med ett snyggt vitrinskåp kan de pryda ditt hem, även när de inte används. Där kan de även vara med till att skapa intressanta samtal om design, formgivning, blommor och trädgård.

Ömtåliga varor – säker frakt

Vi på Svenssons har valt våra varor med omtanke för att kunna erbjuda våra kunder bästa kvalitet. Från det att du klickar på köpknappen hanterar vi dina varor ytterst försiktigt och packar dem med tillräckligt emballage för att det inte ska hända något under transporten. Om du hellre vill besöka någon av våra butiker så är du självklart varmt välkommen. Finns varan i butik kan du ta med den hem direkt, annars skickas den snabbt och smidigt till dig från vårt lager.

Populära filtreringar

Hay vaserFerm Living vaser

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer