FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Dessertskålar

Små skålar som är perfekt för dessert och efterrätt. Här hittar du vackra och dekorativa dessertskålar från välkända varumärken.
27 träffar sorterat på
Ultima Thule skål liten 2-pack - klar - Iittala
Iittala

Ultima Thule skål liten 2-pack, klar

370 kr549 kr
I webblager
Visar 27 produkter av totalt 27

Fina dessertskålar 

Små skålar är ett måste att ha hemma till allting. En vacker liten skål att servera dessert i som en perfekt avslutning på en trevlig middag. Att runda av med en efterrätt efter måltiden ger helhet till alla tillställningar och bjudningar. En extra detalj som ger guldkant till middagen är att ha matchande dessertskålar till resterande porslin. Hos oss på Svenssons hittar du vackra dessertskålar från välkända märken. Välj bland ett urval av skålar i olika former och färger för att hitta några som just du älskar.  

Porslin efter din stil 

At välja porslin kan va svårt när det finns så mycket olika varianter att välja på. Gör det enkelt och utgå efter din personliga stil. Här hittar du väldigt stilrena och simpla skålar men också färgstarka och moderna skålar för att just du ska hitta några du tycker om och vill ha i ditt hem. IittalaKastehelmi är en populär serie när det kommer till porslin och servis Även dem har mindre små skålar som passar perfekt till dessert och glass. Skålarna är gjorda i glas och har en unik struktur och mönster som ger dimension till dukningen. En annan variant som påminner om denna serien är Ripple från Ferm Living. Kombinera de vackra små skålarna med glasoch kannor och karafferför att få en komplett dukning. Dessertskålarna från Byonär färgglada och har en spännande utformning. De är iögonfallande designer som ger en rolig och livfull touch till dukningen. 

c/o Svenssons

Följ oss