FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Kannor & Karaffer

Servera dina gäster med stil med någon av våra kannor och karaffer. Här hittar du allt för att servera den perfekta koppen kaffe eller glaset för bordsvattnet. 
VattenkarafferVinkarafferMjölkkannorTekannorTermosarKaffekannor & PresskannorVattenflaskorSåssnipor & Såskannor
248 träffar
Ripple karaff - klar - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Ripple karaff, klar

425 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 248
1
...
7

Kannor och karaffer

Vi har ett utmärkt utbud av produkter från Arne Jacobsen, Georg Jensen, Muuto, Menu och Stelton. De är moderna klassiker med en tidlös design som blivit populär över generationer. Vi har även många nyare produkter som snabbt blivit storfavoriter hos våra nöjda kunder. Inredningsmöjligheterna är oändliga med kannor och karaffer och de har en mängd olika användningsområden. Varför inte använda en karaff som en vas till dina vackra snittblommor? Du kan lätt ge ditt hem en fräsch look med lite fantasi. Valmöjligheterna är många här hos oss på Svenssons i Lammhult!

Kvalité och design

Har du en skandinavisk, minimalistisk stil finns det många fina kannor och karaffer som kan fånga ditt intresse. Om du är mer modernt lagd och ständigt är på jakt efter produkter med innovativ design, som samtidigt håller hög kvalité i tillverkning och material, så har vi mycket att erbjuda dig. En kaffestund blir till exempel extra njutbar när du häller upp kaffet från en klassisk Stelton termos. Föredrar du en kopp te? Inga problem! Vi har utsökta tekannor och karaffer i vackert glas. Varför inte komplettera med vackra skålar och fat? Kanske skulle en ny duk sitta fint? Vi har fina textilier som kan locka. Om du är en person som ställer höga krav på såväl funktion som på design ska du ta en extra titt på våra noggrant utvalda produkter.

Det lilla extra

Varför inte investera i två olika designs i samma serie? De kompletterar varandra och ger dig fler möjligheter. En samling karaffer som du kan sätta blommor i när de inte används är vackert - oavsett säsong! Du är alltid välkommen in i en av våra butiker för att titta närmare på våra produkter. Vad du än fastnar för bland våra handplockade produkter så kan du tryggt och säkert få dem levererade. Låt dig inspireras av vår vackra kollektion från kända märken och välj det som passar just dig!

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer