FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Mjölkkannor

En vacker och praktisk kanna att servera mjölk i till kaffet. Här hittar du ett urval av olika mjölkkannor från välkända märken.
31 träffar
Lines mjölkkanna 50 cl - Vit - NJRD
NJRD

Lines mjölkkanna 50 cl, Vit

349 kr
I webblager
Vipp205 mjölkkanna 26 cl - White - Vipp
Vipp

Vipp205 mjölkkanna 26 cl, White

319 kr399 kr
I webblager
Designfynd
Visar 31 produkter av totalt 31

En mjölkkanna till kaffet 

Vare sig du är en person som föredrar kaffe med eller utan mjölk är det alltid trevligt att ha en kanna med mjölk framme för gästerna. Det är den perfekta praktiska dekorationen till fikastunderna. Den går även att använda som behållare för grädde eller vaniljsås till pajen. Eller varför inte som såskanna till middagen. Den lilla kannans praktiska storlek ger den ett stort användningsområde. Hos oss på Svenssons hittar du dekorativa och praktiska mjölkkannor från välkända märken. Matcha med ditt porslin och servisför att få en helhet på dukningen.  

Dekorativa mjölkkannor  

Här hittar du mjölkkannor i olika färger och former för att du ska hitta en som passar i ditt hem. Vi har en rad olika alternativ om du vill matcha mjölkkannan med annan servis och porslin. Georg Jensen Bernadotte mjölkkanna är en elegant kanna i rostfritt stål. Kombinera med matchande termos. Hammershøi serien från Kählerär mycket populär när det kommer till köksredskap. Matcha deras mjölkkanna med muggar och koppar, kryddkvarnoch annat porslin för en sammanhörande dukning. Förutom dessa har vi såklart fler vackra och dekorativa mjölkkannor för att du ska hitta en du älskar.

Hur mycket rymmer en mjölkkanna?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer