FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Mjölkkannor

En vacker och praktisk kanna att servera mjölk i till kaffet. Här hittar du ett urval av olika mjölkkannor från välkända märken.
64 träffar
Borosilicate kanna medium 45 cl - Jade light green - HAY
HAY

Borosilicate kanna medium 45 cl, Jade light green

256 kr359 kr
I webblager
Sandsbro mjölkkanna 30 cl - Offwhite - Scandi Living
Scandi Living

Sandsbro mjölkkanna 30 cl, Offwhite

175 kr219 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 64
12

En mjölkkanna till kaffet 

Vare sig du är en person som föredrar kaffe med eller utan mjölk är det alltid trevligt att ha en kanna med mjölk framme för gästerna. Det är den perfekta praktiska dekorationen till fikastunderna. Den går även att använda som behållare för grädde eller vaniljsås till pajen. Eller varför inte som såskanna till middagen. Den lilla kannans praktiska storlek ger den ett stort användningsområde. Hos oss på Svenssons hittar du dekorativa och praktiska mjölkkannor från välkända märken. Matcha med ditt porslin och servisför att få en helhet på dukningen.  

Dekorativa mjölkkannor  

Här hittar du mjölkkannor i olika färger och former för att du ska hitta en som passar i ditt hem. Vi har en rad olika alternativ om du vill matcha mjölkkannan med annan servis och porslin. Georg Jensen Bernadotte mjölkkanna är en elegant kanna i rostfritt stål. Kombinera med matchande termos. Hammershøi serien från Kählerär mycket populär när det kommer till köksredskap. Matcha deras mjölkkanna med muggar och koppar, kryddkvarnoch annat porslin för en sammanhörande dukning. Förutom dessa har vi såklart fler vackra och dekorativa mjölkkannor för att du ska hitta en du älskar.

Hur mycket rymmer en mjölkkanna?

c/o Svenssons

Följ oss