FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Termosar

Förbättra och förläng fikastunden med en fin och praktisk termoskanna till varma drycker. Här hittar du termosar i alla storlekar och i snygg design från välkända varumärken.
121 träffar sorterat på
Bernadotte termoskanna pushlock - 1 L - Georg Jensen
Georg Jensen

Bernadotte termoskanna pushlock, 1 L

1 803 kr2 249 kr
På väg till oss
Carrie termosflaska 0,5 liter - Black - Stelton
Stelton

Carrie termosflaska 0,5 liter, Black

265 kr349 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 121
1
...
4

Termosar för alla tillfällen

Termosar kommer i många olika storlekar, färger och utföranden. Vi säljer termosar som passar för utflykten, men också middagsbjudningen. Det är dessutom ett stort plus om termosar inte bara är användbara och bra på att hålla värme och kyla, utan dessutom är en snygg detalj på middagsbordet eller utflykten. Hos oss hittar du termosar som passar till alla tillfällen. 

De bästa termosarna för utflykten

Kaffe, choklad eller te är alltid ett trevligt tillägg till utflykterna och fikastunderna, speciellt när de kallare månaderna närmar sig. Till utflykter utanför hemmet kan det vara smart att välja en termos vars lock även kan användas som mugg, för att slippa ta med sig mer än nödvändigt. Det är dessutom smidigt att välja en termos med en rem, så att du enkelt kan fästa den på din ryggsäck. Varumärken som Steltonoch Rosendahlhar flera termosar som erbjuder det här.

Hitta rätt termos för dig 

Vilken termos som passar dig bäst beror helt på personliga preferenser. Om du vill imponera på dina fikagäster och ha en termos som också blir en fin dekoration på bordet är det kanske framförallt utseendet som du ska gå efter. Termosar från Georg Jensen passar perfekt och ger en lyxig känsla på bordet. Även termosen EM77 från Steltonär väldigt populär bland våra kunder och har en väldigt stilren look, som dessutom finns i en mängd olika färger så att du kan anpassa termosen till resten av ditt hem.

Material på termos

Termoskannan viktigaste funktionsområde är att hålla värme eller kyla. Därför krävs det att termosar är gjorda i ett värmeisolerande material, exempelvis rostfritt stål, som dessutom är väldigt hållbart och stöt- och slagtåligt. Det är dessutom viktigt att termosen sluter tätt så att värmen eller kylan inte släpps ut.

c/o Svenssons

Följ oss