FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Muggar & Koppar

Ibland är det de små detaljerna som gör den största skillnaden i ditt hem. Oavsett om du vill ha en uppiggande kopp kaffe eller en värmande mugg te så har vi ett noga utvalt sortiment med olika storlekar, tjocklekar, färger och mönster. 
KaffekopparTekopparEspressokopparGlöggmuggarTermosmuggar
725 träffar
Rörstrand

Swedish Grace Winter glöggmugg 10 cl, vit

105 kr149 kr
I webblager
Scandi Living

Freckle mugg 38 cl, Beige

87 kr109 kr
I webblager
Kampanj
Iittala

Teema mugg 30 cl, vit

139 kr199 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 725
1
...
21

Koppar och muggar - en del av hemmet

Ibland är det de små detaljerna som gör den största skillnaden i ditt hem. Detta kan vara många ting; allt från pappershållaren på toaletten till dukar, koppar och muggar. Din kaffe- eller tekopp kanske är ett väldigt viktigt inslag i din vardag? Som människor har vi en fantastisk förmåga att fästa oss vid olika saker som vi är vana vid att se och hålla i. Därför kan valet av olika småsaker ha en stor inverkan på hur du trivs med ditt liv. När det kommer till småsakerna har vi här på Svenssons i Lammhult ett stort sortiment när det gäller inredningsdetaljer!

Små saker kan betyda mycket

Precis som när du står inför en renovering, och ska välja dina favorittapeter och färger, så kommer du även att behöva små och stora ting i hemmet. Detta har vi på Svenssons specialiserat oss på och erbjuder allt som har med koppar och muggar samt övriga inredningsdetaljer att göra. Vi har även trevliga matbord och stolar där du kan slappna av tillsammans med ditt kaffe eller te - alla tider på dygnet, året runt! Vi vet hur viktigt det är för alla att ha trivsel och kvalitet i livet. Detta försöker vi alltid förmedla genom vårt breda sortiment av högsta klass.

Friheten att trivas

När du verkligen vill ha det lilla extra, vare sig det handlar om koppar och muggar eller något annat i vårt sortiment, så kommer du alltid att hitta en produkt som motsvarar dina förväntningar. Hos oss på Svenssons i Lammhult hittar du allt du behöver inom möbler för utom- och inomhusbruk samt inredningsdetaljer. Dessa kan du handla enkelt här i vår webbutik, för leverans till dig. Eller så kan du besöka ett av våra möbelhus där du kan prova och känna på våra produkter innan köp. Detta ger dig friheten att trivas!

Populära filtreringar

Design House Stockholm muggarEva Solo muggar

c/o Svenssons

Följ oss