FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Espressokoppar

Om du är en kaffeälskare som uppskattar en god espresso är ett par fina espressokoppar ett måste. Här hittar du högkvalitativa espressokoppar som förgyller din kaffestund.
42 träffar
Taika espressokopp - blå - Iittala
Iittala

Taika espressokopp, blå

134 kr179 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 42
12

Espressokoppar för kaffeälskaren

Espressokoppar är mindre än kaffekoppar och kaffemuggar, men den perfekta storleken för att avnjuta en härlig dubbel espresso. I vårt sortiment av espressokoppar hittar du koppar i vackra och funktionella designer.

Våra mest populära espressokoppar

Espressokoppar kommer i alla möjliga former, färger och små storlekar. Här hittar du espressokoppar från populära varumärken, såsom:

Att tänka på när du köper dina espressokoppar

Om du vill avnjuta till espresso till fullo är det viktigt att dricka den ur en bra espressokopp. Designen kan skilja sig väldigt mycket, men det viktigaste är du väljer dina muggar är att du själv ska känna dig nöjd med ditt val. Vi hjälper dig med det så gott vi kan.

Olika storlekar på espressokoppar

Espresso är en väldigt koncentrerad kaffesort och avnjutas i små mängder. En espressokopp bör rymma en dubbelespresso vilket motsvarar ungefär 60 ml. Med det i åtanke bör en espressokopp innehålla runt 90 ml. I slutändan handlar allting om personliga preferenser.

Håll din espresso varm

För att hålla din espresso varm så länge som möjligt kan du värma koppen innan du häller upp kaffet. Det gör så att kaffet håller sig varmt längre än om koppen hade varit kall från början. Värm upp koppen genom att hälla i varmt vatten eller genom att fylla dem med vatten och sedan värma på i mikron. Håll koll på koppens instruktioner innan du gör det här för att försäkra dig om att just din espressokopp är tål att värmas i mikro.

Spelar espressokoppens form roll?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss