FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Tekoppar

Här hittar du tekoppar för alla tillfällen, vare sig det är söndagsfrukosten eller en lyxig tebjudning. Vårt utbud av tekoppar erbjuder tekoppar för alla tillfällen.
409 träffar
Astrid Lindgren mugg, det är konstigt med mig... - Svensk text - Design House Stockholm
Design House Stockholm

Astrid Lindgren mugg, det är konstigt med mig..., Svensk text

221 kr275 kr
I webblager
Freckle kopp med fat 26 cl - Vit - Scandi Living
Scandi Living

Freckle kopp med fat 26 cl, Vit

127 kr159 kr
I webblager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 409
1
...
12

Fina tekoppar för alla tillfällen

Servera te till fikat med eleganta koppar, eller välj din favoritkopp för ditt morgonte för att starta dagen på det perfekta sättet. Här på Svenssons hittar du ett stort sortiment av olika tekoppar i olika storlekar, färger och designs för alla tillfällen – det finns alltid tid för te!

Våra mest populära varumärken inom tekoppar

Du kan välja mellan en mängd olika varumärken som alla har kvalitativa och fina tekoppar och temuggar. Nedan hittar du några av våra bästsäljande varumärken inom tekoppar.

Olika storlekar på temuggar

Vilken storlek du bör välja på din temugg beror helt på vilken funktion den ska fylla och i vilket sammanhang den ska användas. Det finns en väldigt stor variation av storlekar på tekoppar och temuggar. På Svenssons hittar du både större muggar och mindre, mer eleganta sådana.

Olika material på tekoppar

Vilket material tekoppen har påverkar koppens utseende, men också funktionen. Det finns således tekoppar som är gjorda i alla möjliga material, allt från glas till porslin till högkvalitativ keramik. Koppar i porslin ger över lag en ädel utstrålning till fikaserveringen, medan tekoppar i glas skapar en mer festlig stämning. Bra att tänka på är att tekoppar i glas inte håller kvar värmen lika bra som vissa andra material. Keramik är ett annat vanligt material på tekoppar som ger ett mer rustikt utseende. Dessa går ofta att diska i diskmaskinen och håller värmen väldigt bra. På så sätt kan du avnjuta din kopp te i lugn och ro.

Vad är skillnaden mellan en tekopp och en temugg?

Hur tar jag hand om mina temuggar och tekoppar?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer