FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Kaffekoppar

Den första koppen kaffe är för många dagens höjdpunkt tillsammans med fikastunden. Därför är det viktigt att du har koppar som verkligen får kaffet att smaka sådär extra gott. Hos oss hittar du alla möjliga kaffekoppar för att du ska kunna hitta en ny favorit.
637 träffar sorterat på
Swedish Grace mugg 30 cl 2-pack - snö (vit) - Rörstrand
Rörstrand

Swedish Grace mugg 30 cl 2-pack, snö (vit)

297 kr429 kr
I webblager
Poppy kopp 22 cl - Röd - Byon
Byon

Poppy kopp 22 cl, Röd

206 kr229 kr
På väg till oss
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 637
1
...
18

Dagens heliga stund 

Många känner att den första koppen kaffe är dagens heliga stund. Det är då du får tid att slappna av och ladda med energi inför dagen. Det är därför viktigt att du har en kaffekopp som du uppskattar och njuter av att dricka ur.  

Hos oss på Svenssons hittar du kaffekoppar i olika designer och modeller från välkända varumärken. Oavsett om du letar efter koppar med eller utan handtag eller med tillhörande fat, i glas eller keramik så ska du kunna hitta just det hos oss.  

Pausa dagen med en god kopp kaffe 

Fika är dagens höjdpunkt i den svenska kulturen. Det går inte en dag utan att vi sitter ner och njuter av en kopp kaffe vart vi än är och vad vi än gör. En kaffepaus får mer än gärna äga rum flera gånger under en dag. Om det inte hinns med tar vi med ditt kaffe to go. Vi har också väldigt individuella uppfattningar om hur en perfekt kaffemugg ska vara. Just därför har vi kaffemuggar i alla dess färger och former för att just du ska hitta en som du älskar. Införskaffa dig några nya favoriter så att du kan njuta lite extra nästa kaffestund. För visst är det trevligt att duka upp med kaffekoppar du verkligen tycker om. 

Populära tillverkare 

Populära filtreringar

Kaffekopp glasKaffekopp keramikKaffekopp stengodsVita kaffekopparSvarta kaffekopparRörstrand kaffekopparRoyal Copenhagen kaffekoppar

Vad är skillnaden på en kaffekopp och en kaffemugg?

c/o Svenssons

Följ oss