FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Kaffekoppar

Den första koppen kaffe är för många dagens höjdpunkt tillsammans med fikastunden. Därför är det viktigt att du har koppar som verkligen får kaffet att smaka sådär extra gott. Hos oss hittar du alla möjliga kaffekoppar för att du ska kunna hitta en ny favorit.
409 träffar
Härkä mugg 25 cl 2-pack - white-dark wine-dark red - Marimekko
Marimekko

Härkä mugg 25 cl 2-pack, white-dark wine-dark red

305 kr440 kr
I webblager
Freckle kopp med fat 26 cl - Vit - Scandi Living
Scandi Living

Freckle kopp med fat 26 cl, Vit

127 kr159 kr
I webblager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 409
1
...
12

Dagens heliga stund 

Många känner att den första koppen kaffe är dagens heliga stund. Det är då du får tid att slappna av och ladda med energi inför dagen. Det är därför viktigt att du har en kaffekopp som du uppskattar och njuter av att dricka ur.  

Hos oss på Svenssons hittar du kaffekoppar i olika designer och modeller från välkända varumärken. Oavsett om du letar efter koppar med eller utan handtag eller med tillhörande fat, i glas eller keramik så ska du kunna hitta just det hos oss.  

Pausa dagen med en god kopp kaffe 

Fika är dagens höjdpunkt i den svenska kulturen. Det går inte en dag utan att vi sitter ner och njuter av en kopp kaffe vart vi än är och vad vi än gör. En kaffepaus får mer än gärna äga rum flera gånger under en dag. Om det inte hinns med tar vi med ditt kaffe to go. Vi har också väldigt individuella uppfattningar om hur en perfekt kaffemugg ska vara. Just därför har vi kaffemuggar i alla dess färger och former för att just du ska hitta en som du älskar. Införskaffa dig några nya favoriter så att du kan njuta lite extra nästa kaffestund. För visst är det trevligt att duka upp med kaffekoppar du verkligen tycker om. 

Populära tillverkare 

Vad är skillnaden på en kaffekopp och en kaffemugg?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer