FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Glöggmuggar

Letar du efter vackra glöggmuggar att avnjuta den ljuga drycken i till advent. Hos oss hittar du glöggmuggar från välkända varumärken som är perfekt för glöggmingel och samlingar med vänner och familj i juletider
22 träffar
New Norm espressokopp 8,5 cl 2-pack - Rödglaserad - MENU
MENU

New Norm espressokopp 8,5 cl 2-pack, Rödglaserad

229 kr
Fåtal i webblager
Visar 22 produkter av totalt 22

Varma julkänslor 

När glöggen börjar säljas i butikerna vet vi att julen snart är här. Vad är mysigare än att avnjuta en kopp med varm glögg och de klassiska tillbehören en kall decemberkväll. Glöggkoppar är en härlig detalj att ha framme under julen tillsammans med en varm kannor och karafferglögg och en skål med russin och mandlar. Då kan alla vänner och familj servera sig en kopp glögg innan den stora julmiddagen.  

Hos oss på Svenssons hittar du glöggmuggar i olika färger och former så att just du hittar några du älskar.  

Glöggmuggar i olika färger och former 

Juldekorationer utvecklas för varje jul som går. Vi hittar nya och moderna versioner av det klassiska men är också noga med att se till att faktiskt bevara det som alltid funnits. Från Design House Stockholm kan du hitta glöggmuggar med de klassiska och fortfarande mycket älskade julmotiven. Muggarna är prydda med söta små hustomtar och andra varelser som är en tolkning av Elsa Beskowbarnböcker. Söker du det mer stilrena och moderna hittar du från DBKD glöggmuggar i keramik. Muggen har ett funktionellt litet handtag och ytan är lätt spräcklig glasyr som ger liv till koppen.  

Vilken glöggmugg ska jag välja?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer