FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Dekoration/Juldekorationer & Julpynt

Juldekorationer & Julpynt

Julinredning för dig som vill skapa en härlig julkänsla i ditt hem. 
177 träffar
Bowl adventsljusstake medium Ø20 cm - Aluminium - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Bowl adventsljusstake medium Ø20 cm, Aluminium

449 kr779 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 177
1
...
5

Juldekorationer för alla hem och rum 

Juldekorationer kommer i alla dess färger och former. Att pynta hemmet inför jul ger en extra stjärnglans till ditt hem. Det sprider glädjekänslor när mörkret och kylan smyger sig på. Julpynt strör julglädje i alla rum och hörn. Ge dit hem en magisk julkänsla för alla härliga stunder med nära och kära. Hos oss på Svenssons hittar du allt du kan tänka dig för att skapa en magisk vintervärld i ditt hem. Allt från adventsstjärnor, adventsljusstakar , julkulor och mycket, mycket mer.  

Skapa rätt julstämning  

När julen närmar sig vill vi hamna i rätt stämning. Detta kan vi enkelt göra genom att pryda vårt hem med julinredning. Alla små detaljer har sin roll för att skapa rätt känsla och intryck inför jul. Traditionellt sätt börjar julförberedelserna den 1: a advent. Men med dagens moderna och stilrena julprydnader kan julstjärnan hänga kvar i fönstret året om. Mixa och matcha det klassiska och moderna för att skapa en magisk känsla. Det kan aldrig bli för mycket. Några tips för julinredningen från oss: 

  1. Tänd levande ljus för att få en varm och levande känsla i ditt hem. Brinnande ljus är den perfekta dekorationen i mörka och kalla tider och ger direkt en välkomnande känsla till alla rum.  ljus & ljuslyktorhittar du här.
  2. Byt ut filtar & plädaroch kuddari vardagsrummet till något i mer juliga toner eller mönster. Det är ett enkelt sätt att ändra intrycket och skapa en julkänsla i rummet.  
  3. Dekorera med julstjärnor och adventsstakar i fönstren. Det ger en hemtrevlig och välkomnande känsla både inne och utifrån.   
  4. Ta inspiration från naturen. Inred ditt hem med naturliga material som granris och mossa. Detta skapar en rogivande och levande känsla.  

När ska man ta fram och ta bort julpyntet?

c/o Svenssons

Följ oss