FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Textil/Kuddar & Kuddfodral

Kuddar & Kuddfodral

Med prydnadskuddar kan du fräscha upp och förnya ditt hem med enkla medel. Du kan addera färg, mönster eller ett motiv. Prydnadskuddar gör sig lika bra i soffan i vardagsrummet som på stolen i hallen.
KuddfodralPrydnadskuddarInnerkuddar
791 träffar
Dunö innerkudde - 50x50 cm - Scandi Essentials
Scandi Essentials

Dunö innerkudde, 50x50 cm

111 kr139 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 791
1
...
22

Skapa ett ombonat hem

Vad vore en soffa utan mjuka kuddar klädda i vackra kuddfodral? Du kan aldrig ha för många. Ge ditt hem mer karaktär och en mysigare känsla med kuddar och kuddfodral i olika designer och former. Vet du inte vad du ska välja? Vi hjälper dig så gott vi kan.

Enkelt att skapa förändring

Att byta ut kuddfodral är ett enkelt och billigt sätt att byta utseende på hemmet. Genom att byta färg och mönster på kuddarna på soffan, i sängen eller någon annanstans kan du ge nytt liv åt ett rum. I vårt sortiment hittar du en mängd olika kuddar och kuddfodral att välja mellan.

Att välja kuddfodral

Det är viktigt att ha i åtanke vilket rum du ska ha dina kuddar och kuddfodral till, hur många du vill ha och vilka färger du är ute efter. Förutom dessa faktorer kan du också tänka över vilka storlekar som passar bäst och vilka texturer du tycker om. I en soffa brukar man börja med kuddar och kuddfodral som utgör en bas. Dessa kan till exempel vara enfärgade eller större än de resterande kuddarna. Efter det kan man gå in med dekorativa kuddar, kanske några med ett fint mönster eller en annorlunda form.

Former och storlekar

De flesta av våra kuddar och kuddfodral är 50x50 i storlek, vilket underlättar när du ska byta ut kuddfodralen på dina kuddar. Är du ute efter en annan form eller storlek har vi det i vårt sortiment också. Rektangulära kuddar är både fina och praktiska att ha i soffan eller fåtöljen, men fungerar lika bra att kombinera med kuddar i en kvadratisk form i en bäddad säng.

Anpassa efter säsong

Med säsongens ändringar får man ofta ett behov att ändra om i hemmet. För att slippa spendera hela lönen för att ändra hemmets utseende kan man enkelt byta ut kuddar och kuddfodral till olika färger och mönster för att anpassa hemmet efter säsongen. På våren kan det exempelvis vara väldigt fint med ljusa färger som passar till säsongen, exempelvis grönt, gult och vitt. På sommaren kanske man istället väljer kuddfodral med fina, blommiga mönster för att matcha naturen utanför dörren. För att få en riktig höstkänsla i hemmet passar det perfekt med varma färger, som orange eller brun, medan du på julen kanske vill ha kuddar i juliga mönster.

Våra mest populära kuddar och kuddfodral

Chhatwal & Jonsson: Ett stort utbud av kuddfodral i olika mönster, färger och texturer.

Marimekko: Kuddfodral med vackra mönster för dig som vill pynta din enfärgade soffa eller säng.

Scandi Living: De perfekta kuddfodralen för dig som vill ha en naturlig look i olika färger.

Populära filtreringar

Fatboy kuddarFerm Living kuddarHay kuddar

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer