FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Prydnadskuddar

Ett enkelt sätt att dekorera och förändra ett rum är med olika prydnadskuddar. Svenssons har ett brett utbud av kuddar som du kan mixa och matcha som du vill.
401 träffar
Pom Pom kudde 45x45 cm - Off white - Byon
Byon

Pom Pom kudde 45x45 cm, Off white

749 kr999 kr
I webblager
Knot kudde - Forest green - Design House Stockholm
Design House Stockholm

Knot kudde, Forest green

945 kr1 350 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 401
1
...
12

Prydnadskuddar i alla stilar 

Att byta ut kuddar i hemmet efter säsonger eller trender är ett enkelt sätt att ge ett rum en helt ny känsla. Att matcha olika prydnadskuddar är både roligt och skapar en mysig och ombonad miljö i hemmet, vare sig det är i sängen, soffan eller fåtöljen. Svenssons har ett brett utbud av kuddar som du kan mixa och matcha, med populära varumärken som: 

Färger och mönster på prydnadskuddar 

Valet av soffkuddar och prydnadskuddar baseras mycket på omgivningen och personliga preferenser. På en beige eller grå soffa är det fint att styla med färgglada eller mönstrade prydnadskuddar. Om du är ute efter fina mönster och färger, har Chhatwal & Jonsson och Marimekko det perfekta utbudet av prydnadskuddar för dig, medan Himlaoch Fritz Hansen har många enfärgade kuddar med olika texturer och material. 

Former och storlekar 

Många av våra kuddar är kvadratiska och runt 50x50 centimeter, men vi har också ett brett utbud av andra former och storlekar på kuddar. Bland annat finns det kuddar i rektangulärt format, men om du vill ha någonting mer annorlunda är våra knot-kuddar av Design House Stockholm kanske någonting för dig.   

Populära filtreringar

Fatboy kuddarFerm Living kuddarHAY kuddarGröna kuddarBlåa kuddarBruna kuddarRosa kuddarVita kuddarLila kuddarRöda kuddarBeige kuddeGul kuddeGrå kuddeOrange kuddeTurkos kuddeSvart kuddeRund kuddeKudde 60x60Kudde 50x50Kudde 45x45Kudde 40x40Kudde 40x60Kudde 60x80

Hur tar jag hand om mina kuddar?

Vilka färger passar bra till prydnadskuddar?

Vilka storlekar finns det på prydnadskuddar?

c/o Svenssons

Följ oss