FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Prydnadskuddar

Ett enkelt sätt att dekorera och förändra ett rum är med olika prydnadskuddar. Svenssons har ett brett utbud av kuddar som du kan mixa och matcha som du vill.
359 träffar
Pom Pom kudde 45x45 cm - Off white - Byon
Byon

Pom Pom kudde 45x45 cm, Off white

634 kr999 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 359
1
...
10

Prydnadskuddar i alla stilar 

Att byta ut kuddar i hemmet efter säsonger eller trender är ett enkelt sätt att ge ett rum en helt ny känsla. Att matcha olika prydnadskuddar är både roligt och skapar en mysig och ombonad miljö i hemmet, vare sig det är i sängen, soffan eller fåtöljen. Svenssons har ett brett utbud av kuddar som du kan mixa och matcha, med populära varumärken som: 

Färger och mönster på prydnadskuddar 

Valet av soffkuddar och prydnadskuddar baseras mycket på omgivningen och personliga preferenser. På en beige eller grå soffa är det fint att styla med färgglada eller mönstrade prydnadskuddar. Om du är ute efter fina mönster och färger, har Chhatwal & Jonsson och Marimekko det perfekta utbudet av prydnadskuddar för dig, medan Himlaoch Fritz Hansen har många enfärgade kuddar med olika texturer och material. 

Former och storlekar 

Många av våra kuddar är kvadratiska och runt 50x50 centimeter, men vi har också ett brett utbud av andra former och storlekar på kuddar. Bland annat finns det kuddar i rektangulärt format, men om du vill ha någonting mer annorlunda är våra knot-kuddar av Design House Stockholm kanske någonting för dig.   

Populära filtreringar

Fatboy kuddarFerm Living kuddarHay kuddar

Hur tar jag hand om mina kuddar?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer