FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Innerkuddar

Mjuka innerkuddar till alla örngott och kuddfodral. Här hittar du fluffiga innerkuddar för att göra ditt hem bekvämt och hemtrevligt.
14 träffar
Visar 14 produkter av totalt 14

Innerkuddar – Mjuk fyllning till alla kuddfodral 

Allaprydnadskuddar är inget utan en härlig innerkudde. Det är stoppningen som ger kudden sin härliga form. Den mjuka vadderingen gör kuddarna till den härliga prydnad det är. För att få en mysig och ombonad känsla i ditt hem behövs kuddar. Innerkuddar med fina och dekorativa kuddfodral kan hjälpa att lyfta rummet. Det är enkelt att byta ut fodralet om du vill göra om eller önskar en annan atmosfär i rummet. Matcha efterårstiderna för att skapa rätt stämning. Hos oss på Svenssons hittar du mjuka och högkvalitativa innerkuddar för alla möjliga kuddfodral.   

Olika innerkuddar 

Det är skillnad på innerkudde och innerkudde. De finns de stoppningar som är fastare och passar bättre till prydnadskuddar. Sen har vi de drömlika och otroligt mjuka kuddarna som gör sig bäst i sängen med krispiga örngott. Dunkuddar är lyxiga innerkuddar. Dun är ett material som andas och reglerar överskottsvärme från kroppen när du sover. Det är därför de optimala innerkuddarna att ha när du sover. Några av våra favoriter när det kommer till innerkuddar är:  

Populära filtreringar

Innerkudde 50x60

c/o Svenssons

Följ oss