FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Innerkuddar

Mjuka innerkuddar till alla örngott och kuddfodral. Här hittar du fluffiga innerkuddar för att göra ditt hem bekvämt och hemtrevligt.
12 träffar
Visar 12 produkter av totalt 12

Innerkuddar – Mjuk fyllning till alla kuddfodral 

Allaprydnadskuddar är inget utan en härlig innerkudde. Det är stoppningen som ger kudden sin härliga form. Den mjuka vadderingen gör kuddarna till den härliga prydnad det är. För att få en mysig och ombonad känsla i ditt hem behövs kuddar. Innerkuddar med fina och dekorativa kuddfodral kan hjälpa att lyfta rummet. Det är enkelt att byta ut fodralet om du vill göra om eller önskar en annan atmosfär i rummet. Matcha efterårstiderna för att skapa rätt stämning. Hos oss på Svenssons hittar du mjuka och högkvalitativa innerkuddar för alla möjliga kuddfodral.   

Olika innerkuddar 

Det är skillnad på innerkudde och innerkudde. De finns de stoppningar som är fastare och passar bättre till prydnadskuddar. Sen har vi de drömlika och otroligt mjuka kuddarna som gör sig bäst i sängen med krispiga örngott. Dunkuddar är lyxiga innerkuddar. Dun är ett material som andas och reglerar överskottsvärme från kroppen när du sover. Det är därför de optimala innerkuddarna att ha när du sover. Några av våra favoriter när det kommer till innerkuddar är:  

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer