FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Kuddfodral

Att byta ut hemmets kuddfodral är ett enkelt och roligt sätt att ge hemmet ett nytt utseende. Här hittar du kuddfodral till alla säsonger och högtider.

Välj storlek

40x4040x6045x4550x50
635 träffar
Figs kuddfodral - Grön-vit - Klippan Yllefabrik
Klippan Yllefabrik

Figs kuddfodral, Grön-vit

337 kr375 kr
I webblager
Calm kuddfodral linne 50x50 cm - Rust - Scandi Living
Scandi Living

Calm kuddfodral linne 50x50 cm, Rust

319 kr399 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 635
1
...
18

Fina kuddfodral för ett hemtrevligt hem

Genom att köpa kuddar i fina kuddfodral kan du enkelt skapa en mysig och ombonad känsla i hemmets alla rum. Kuddfodral gör det dessutom lätt att skapa en förändring och fräscha till hemmet utan att behöva spendera allt för mycket pengar på dekorationer.

Skapa förändring på ett enkelt sätt

Genom att byta ut kuddfodralen till kuddarna som du redan har hemma kan du enkelt anpassa inredningen efter trender och högtider och ge hemmet ett helt annat utseende. Dekorativa kuddfodral kan hjälpa till att ge färg till rummet, men är också en fin detalj till soffan. På Svenssons har vi ett stort utbud från populära varumärken som Lexington, Chhatwal & Jonsson och Marimekko.

Rätt kuddfodral för dig

När du ska välja ut dina kuddfodral är det bra att tänka på i vilket rum du vill ha dem, hur många du vill ha och vilka färger du föredrar. Dessutom är det bra att tänka på vilken storlek på kuddar du har hemma ifall du inte vill behöva köpa nya kuddar till dina kuddfodral. Du kan också fundera på om du vill ha enfärgade eller mönstrade kuddfodral eller om du är ute efter kuddfodral med lite annorlunda textur. När det gäller formen på kuddfodralen kan det i sängen passa bra med kvadratiska kuddar och kuddfodral, medan rektangulära är fina att ha i soffan eller fåtöljen.

Olika former och storlekar på kuddfodral

Kuddfodral finns i alla möjliga former och storlekar, och oavsett form ger kuddfodral trevnad i hemmet. Vi har några tips för att skapa harmoni i hemmet med hjälp av olika kuddfodral.

Rektangulära kuddfodral kommer oftast i måtten 30x50 cm och 40x60 cm. Rektangulära kuddar fyller ut mer plats och gör sig bra i fåtöljen eller soffan, men fungerar också utmärkt att kombinera med kvadratiska former i sängen.

Kvadratiska kuddfodral hittas oftast i en storlek på 50x50 cm eller 40x40 cm. Kvadratiska kuddfodral passar bra på en stol för att skapa mer värme i rummet, exempelvis i hallen där det ofta kan vara lite kallare. Ett vackert och hemtrevligt kuddfodral hjälper till att ge en ombonad känsla så fort du kliver in genom hallen.

Så väljer du snygga kuddfodral till soffan

Till soffan är det alltid bra att utgå från två sorters kuddfodral. Utgå från en basuppsättning, som du skapar genom att ha kuddfodral i samma storlek och nyans som även kan matcha soffans eller sängens färgskala, och lägg sedan till dekorativa kuddfodral för att skapa kontrast. Det kan vara bra att ha fler baskuddfodral än dekorativa. De dekorativa kuddfodralen skapar sedan en röd tråd i rummet och kan med fördel blandas i olika storlekar, färger och mönster för att skapa kontrast till basfodralen.

Byt kuddfodral efter säsong

För att enkelt anpassa hemmet efter högtid och säsong. På våren är det fint att byta ut kuddfodralen till vårliga färger, som ljusgrönt, vitt och gult, medan det på sommaren kanske passar med blommiga mönster. Vi har också kuddfodral till julen, så att du även kan julpynta i soffan och sängen.

Populära filtreringar

Kuddfodral linneBeige kuddfodralBlå kuddfodralBruna kuddfodralGröna kuddfodralVita kuddfodralRosa kuddfodralRöda kuddfodralGråa kuddfodralGula kuddfodralOrange kuddfodralSvart kuddfodralSiden kuddfodralLila kuddfodralTurkos kuddfodralMarimekko kuddfodral

c/o Svenssons

Följ oss