FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Produkter
Annat
Logga in
|

Kuddfodral 50x50

Välkommen till vår samling av 50x50 kuddfodral. Vi har samlat ett brett sortiment av stilfulla och kvalitativa kuddfodral 50x50 som förvandlar varje soffa, säng eller stol till en uttrycksfull inredningsdetalj. Upptäck olika färger, mönster och material, alla utvalda för att ge ditt hem en unik och personlig känsla.
430 träffar
Pieni Unikko kuddfodral 50x50 cm - Röd-marinblå - Marimekko
Marimekko

Pieni Unikko kuddfodral 50x50 cm, Röd-marinblå

266 kr380 kr
På väg till oss
Textilvecka
Visar 36 produkter av totalt 430
1
...
12

Kuddfodral 50x50 - Den perfekta inredningsdetaljen

På Svenssons är vi stolta över att erbjuda ett omfattande sortiment av kuddfodral 50x50, perfekta för alla typer av inredningsstilar. Oavsett om du föredrar ett minimalistiskt, modernistiskt eller rustikt uttryck, hittar du det perfekta kuddfodralet hos oss.

Våra kuddfodral i storleken 50x50 är inte bara dekorativa utan också funktionella. De är tillverkade av kvalitativa material som är både hållbara och lätta att rengöra. Från mjuka bomullsfodral till lyxiga siden- och sammetsoptioner, finns det något för alla smaker.

Vi strävar efter att göra ditt inredningsval så enkelt som möjligt, vilket är varför vi erbjuder ett brett utbud av färger och mönster. Välj mellan monokroma kuddfodral för en modern minimalistisk look, eller utforska vårt sortiment av mönstrade kuddfodral 50x50 för att tillföra en extra dos av personlighet till ditt vardagsrum eller sovrum.

På Svenssons är vi inte bara passionerade för design, vi är också engagerade i att erbjuda de bästa produkterna till våra kunder. Alla våra kuddfodral 50x50 är noga utvalda för att garantera högsta kvalitet och hållbarhet. Vi tror på att skapa en hemmiljö som speglar din personlighet, och med vårt sortiment av kuddfodral kan du skapa just det hem du drömmer om.

c/o Svenssons

Följ oss