FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Inredning/Ljus & Ljuslyktor/Ljusstakar för levande ljus

Ljusstakar för levande ljus

Lys upp hemmet och skapa en mysig stämning med ljusstakar för levande ljus. Här hittar du alla våra ljusstakar för levande ljus.
5 träffar
Bowl adventsljusstake medium Ø20 cm - Blackened aluminium - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Bowl adventsljusstake medium Ø20 cm, Blackened aluminium

624 kr779 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 5 produkter av totalt 5

Levande ljus för mysigare stämning

Levande ljus ger hemmet en mysig och harmonisk känsla. Förutom att levande ljus sprider ett fint ljus, är de också en fin, dekorativ detalj att ha på middagsbordet för alla tillfällen året runt.

I ett skandinaviskt hem finns alltid minst ett levande ljus på middagsbordet och ljus utgör en stor del av hemmet. Därför har skandinaviska designers ett brett utbud av ljusstakar för levande ljus, och på Svenssons kan du välja mellan många olika stilar och storlekar.

Våra mest populära ljusstakar

Oavsett när på året du vill tända ljus har vi ljusstakar som passar året runt. Nedan ser du några av våra mest populära varumärken inom ljusstakar för levande ljus.

Adventsljusstakar för levande ljus

När första ljuset i adventsljusstaken tänds börjar officiellt nedräkningen till julafton. Julen är någonting som många längtar efter och därför är det extra fint med en symbolisk ljusstake. Att samlas med familjen varje söndag i advent för att tillsammans tända ett ljus är en mysig och fin tradition, som troligen inte kommer att dö ut. Ljusen ger samma ombonade och varma känslan som julen ger.

I dag finns adventsljusstakar för stearinljus och blockljus och går dessa att hitta i alla möjliga former och stilar, för att de ska passa så många stilar och hem som möjligt. Självklart finns den klassiska rektangulära formen där ljusen står på rad, men adventsljusstakar finns också i runda former.

Utöver vanliga ljusstakar för levande ljus har vi många vackra adventsljusstakar att välja mellan varav flera går lika bra att ha framme resten av året.

c/o Svenssons

Följ oss