FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Textil/Filtar & Plädar

Filtar & Plädar

En mysig filt eller pläd är ett måste i varje hem. Här hittar du ett stort utbud av mysiga plädar i olika material, färger och storlekar.
Ullfiltar & UllplädarBomullsfiltar & BomullsplädarBarnfiltar
583 träffar
Sandstone ullpläd 130x180 cm - Beige - Scandi Living
Scandi Living

Sandstone ullpläd 130x180 cm, Beige

636 kr849 kr
I webblager
Metric bomullspläd - Rosa - NJRD
NJRD

Metric bomullspläd, Rosa

986 kr1 095 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 583
1
...
17

Värme och stil – filtar och plädar för alla hem

En filt eller en pläd är det perfekta redskapet för att få hemmet att kännas mysigt och ombonat. Det kan både fungera som en inredningsdetalj och för att värma under ruggiga vinterdagar och kyliga sensommarkvällar. Det går även bra att matcha plädar och filtar med annan inredning i textil, som:

Välj material på din filt eller pläd

Olika material på plädar ger olika känsla och utseende. På Svenssons finns plädar i alla material. Är du ute efter någonting mjukt och som även passar att använda som babyfilt kanske naturmaterialet bomull är rätt material för dig, Scandi Living och har såväl neutrala som färgglada alternativ. Även ull är ett naturmaterial som håller sig fint länge och värmer bra.

Våra mest populära filtar och plädar

  • Klippan Yllefabrik: En klar favorit i alla färger och mönster. Familjeföretaget satsar mycket på hållbara alternativ och använder främst ekologiska alternativ.
  • Stackelbergs: Plädar i mohair, ull och nylon. Stackelbergs har en ambition att bevara en naturnära produktion och säljer högkvalitativa plädar.
  • Himla: De perfekta plädarna för dig som är ute efter ett neutralt alternativ i materialet linne.

Plädar i olika färger och mönster

Plädar och filtar behöver inte alltid vara enfärgade. Tvärtom kan det vara väldigt fint att bryta av den enfärgade soffan eller gardinerna med ett fint mönster. Kombinera färgglada sängkläder med en vit pläd, eller en neutral soffa med en färgklick. På Svenssons har vi plädar i alla färger och mönster, perfekt för att fylla ditt hem med intressanta mönster, för att hålla dig varm eller för att skapa en färgglad picknick!

Populära filtreringar

Classic Collection plädarRosa filtBlå filtGrön filtBrun filtVit filtBeige filtGrå filtRöd filtSvart filtGul filtOrange filt

Hur sköter jag om min pläd?

Vilka är fördelarna med att använda filtar och plädar i hemmet?

c/o Svenssons

Följ oss