FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Hem /Textil/Filtar & Plädar

Filtar & Plädar

En mysig filt eller pläd är ett måste i varje hem. Här hittar du ett stort utbud av mysiga plädar i olika material, färger och storlekar.
Ullfiltar & UllplädarBomullsfiltar & BomullsplädarBarnfiltar
438 träffar
Wool pläd - grey & offwhite - Stackelbergs
Stackelbergs

Wool pläd, grey & offwhite

595 kr995 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 438
1
...
13

Värme och stil – filtar och plädar för alla hem

En filt eller en pläd är det perfekta redskapet för att få hemmet att kännas mysigt och ombonat. Det kan både fungera som en inredningsdetalj och för att värma under ruggiga vinterdagar och kyliga sensommarkvällar. Det går även bra att matcha plädar och filtar med annan inredning i textil, som:

Kuddar & kuddfodral

sängkläder

gardiner

Välj material på din filt eller pläd

Olika material på plädar ger olika känsla och utseende. På Svenssons finns plädar i alla material. Är du ute efter någonting mjukt och som även passar att använda som babyfilt kanske naturmaterialet bomull är rätt material för dig, Scandi Living och har såväl neutrala som färgglada alternativ. Även ull är ett naturmaterial som håller sig fint länge och värmer bra.

Våra mest populära filtar och plädar

Klippan Yllefabrik: En klar favorit i alla färger och mönster. Familjeföretaget satsar mycket på hållbara alternativ och använder främst ekologiska alternativ.

Stackelbergs: Plädar i mohair, ull och nylon. Stackelbergs har en ambition att bevara en naturnära produktion och säljer högkvalitativa plädar.

Himla: De perfekta plädarna för dig som är ute efter ett neutralt alternativ i materialet linne.

Plädar i olika färger och mönster

Plädar och filtar behöver inte alltid vara enfärgade. Tvärtom kan det vara väldigt fint att bryta av den enfärgade soffan eller gardinerna med ett fint mönster. Kombinera färgglada sängkläder med en vit pläd, eller en neutral soffa med en färgklick. På Svenssons har vi plädar i alla färger och mönster, perfekt för att fylla ditt hem med intressanta mönster, för att hålla dig varm eller för att skapa en färgglad picknick!

Populära filtreringar

Classic Collection plädar

Hur sköter jag om min pläd?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer