FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Textil/Filtar & Plädar/Ullfiltar & Ullplädar

Ullfiltar & Ullplädar

En värmande ullfilt för kalla kvällar som gör sig perfekt som dekoration på soffan eller sängen. Hos oss hittar du ullfiltar och ullplädar av hög kvalitet.
442 träffar
Samba ullpläd - grå - Klippan Yllefabrik
Klippan Yllefabrik

Samba ullpläd, grå

760 kr950 kr
I webblager
Kampanj
Visar 36 produkter av totalt 442
1
...
13

Varm och stilfull inredning 

En ullfilt eller pläd är den perfekta detaljen för att få ditt hem att kännas varmt och ombonat. Filten fungerar som en snygg detalj samtidigt som den är praktisk att svepa om sig när det blir lite kallare.  

Vi på Svenssons har filtar och plädar i olika färger och designer tillverkad av högkvalitativ ull.  Matcha eller mixa med kuddar, gardiner och mattor för att få en hemtrevlig känsla. 

Dekorera alla rum med en filt 

En filt passar i alla rum och gör sig lika snygg på sängen som i soffan. Det är mysigt att alltid ha en filt när kylan smyger sig på. Filtar och plädar i ull är extra varma och ger en känsla av hög kvalitet. Ullfiltarna och plädarna du hittar hos oss kan pryda alla rum och ger även högsta komfort och värme. Välj bland olika mönster och färger för att skapa en helhet i ditt hem.  

Stackelbergs ullfiltar är prydda med handrullade fransar som ger plädarna det lilla extra. Deras ambition är att bevara en naturnära produktion och traditionell kantverkskultur för att nå de högsta kvalitetskraven.  Vill du ha en färgklick i ditt hem så tillverkar Klippan Yllefabrik sköna plädar i härliga färger och mönster.

Varför ska jag välja ull istället för bomull?

c/o Svenssons

Bli medlem och få 100 kr rabatt på ditt nästa köp*

Följ oss