FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Textil/Filtar & Plädar/Bomullsfiltar & Bomullsplädar

Bomullsfiltar & Bomullsplädar

Införskaffa dig en mjuk och härlig bomullsfilt eller bomullspläd för årets alla kalla dagar. Här hittar du dekorativa och komfortabla filtar och plädar av bomull.
146 träffar
Metric bomullspläd - Rosa - NJRD
NJRD

Metric bomullspläd, Rosa

769 kr1 095 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 146
1
...
5

Praktisk och dekorativ inredning 

En filt eller pläd är härligt att ha när kylan smyger sig på. Det känns skönt och är värmande att svepa om sig när man känner sig lite frusen. Samtidigt som det är en mycket funktionell detalj gör den också mycket för inredningen och känslan i ett rum. En dekorativ filt i en härlig färg eller mönster lyfter inredningen i rummet och fungerar som en extra detalj. Tyg i allmänhet ger en ombonad och hemtrevlig känsla till alla rum och är därför idealiskt att inreda med. Matcha med resterande färgskala på kuddar, gardiner eller en soffaför att binda ihop rummet och skapa en röd tråd. Ett smart och enkelt sätt att uppdatera hemmet på är att byta färger på textilierna efter årstider eller högtider. Här kommer filtarna perfekt till hands att kombinera och byta ut för att skapa rätt stämning och atmosfär i ditt hem. Hos oss på Svenssons hittar du dekorativa och mysiga bomullsfiltar och bomullsplädar.  

Bomull som material 

Bomull är ett tåligt material som används till mycket inredning och kläder. Det är ett mycket lättskött material i förhållande till exempelvis ull och är därför ett väldigt omtyckt material. Fibrerna i bomull är mycket mjuka och sköna mot huden och har värmande egenskaper. På grund av detta är bomullsfiltar både mycket sköna och värmande samtidigt som de är tåliga och lättskötta. Några favoriter hos oss är Mist bomullspläd från Scandi Living, Entire tapestry pläd från Ferm Living och Waffle filt från Klippan Yllefabrik

Vad är skillnaden på en pläd och en filt?

Hur tvättar jag en bomullsfilt eller pläd?

c/o Svenssons

Följ oss