FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Textil/Sängkläder & Bäddtextil

Sängkläder & Bäddtextil

Sängen är den plats vi spenderar mest tid i våra liv och där vi ska få återhämtning för att orka med. Finns för dig som vill bädda som man gör på hotell eller för dig som behöver extra uppsättning när det kommer gäster.
PåslakanUnderlakanBäddset & PåslakansetÖrngottÖverkastSängkappor
619 träffar sorterat på
Pousada Percale Kuvertsytt Lakan EKO - Vit, 180x200 cm - Mille Notti
Mille Notti

Pousada Percale Kuvertsytt Lakan EKO, Vit, 180x200 cm

1 161 kr1 545 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 619
1
...
18

Få bättre nattro med vackra och bekväma sängkläder

Sömnen är avgörande för hur vi funktionerar under dagen. Ungefär en tredjedel av våra liv spenderas i sängen och det är viktigt att få skön och bra sömn. Att använda sängkläder skyddar dina kuddar och täcket, men är också skönare att sova i. Hjälp din sömn på traven med bekväma och fina sängkläder, och ge sovrummet ett fint lyft på köpet.

Tre varumärken som kommer hjälpa din sömn

Lexington: Sängkläderna från Lexington ger en lyxig hotellkänsla och är inspirerade av New England stilen. Perfekt för dig som älskar hotellens sängkläder och vill ha en lyxkänsla varje natt.

HAY: Ett brett utbud av sängkläder i alla färger och mönster. Piffa upp ditt sovrum och kombinera med andra textiler från samma varumärke.

Himla: Det perfekta varumärket för dig som är ute efter ett neutralt och lugnt sovrum. Himla erbjuder både påslakanset, överkast och sängkappor i olika material och färger.

Välj rätt sängkläder för dig

Det finns en mängd olika sängkläder att välja mellan. Vilka som passar just dig är väldigt individuellt. Om du är ute efter en hotellkänsla till ditt sovrum kanske du ska gå för en ganska neutral, vit variant, men det går också att använda sängkläderna för att liva upp sovrummet. Vad för material du föredrar är också viktigt att tänka på – olika material ger olika känslor och passar olika för alla. Himla har sängkläder i både linne och bomull.

Anpassa efter din inredningsstil

Det är enkelt att ge sovrummet ett nytt utseende genom att byta sängkläder. Du kan anpassa dessa efter säsong, trender men också din egen inredningsstil. Om du tycker om mönster av olika slag finns det flera varianter med vackra mönster och färger. Kay Bojesen och Marimekko är några av varumärkena som vi säljer som har olika mönster i vackra färger. En sängkappa ger ett fint utseende men gör det också lättare att lägga till förvaring under sängen som inte syns bakom sängkappan. Det går också bra att hålla sängkläderna neutralt, och att lägga till kuddar och plädar i olika färger och mönster. Lägg gärna till ett fint överkast för att få sängen att kännas helt komplett.

Populära filtreringar

Vita lakanBeige sängkläderBeige lakanBlå sängkläderGröna sängkläderRosa sängkläder

c/o Svenssons

Följ oss