FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Sängkappor

En mjuk sängkappa ger en avslappnad och ombonad känsla i sovrummet. Hos oss hittar du sängkappor för alla sängar i alla olika färger.
25 träffar sorterat på
Napoli Sängkappa - Offwhite, 180x220x52 cm - Mille Notti
Mille Notti

Napoli Sängkappa, Offwhite, 180x220x52 cm

1 774 kr2 195 kr
I webblager
Visar 25 produkter av totalt 25

Ett mjukt sovrum 

En böljande sängkappa ger en mjuk och hemtrevlig känsla till sovrummet. Tyger i hemmet överlag skapar en ombonad känsla i alla rum. En sängkappafår sovrummet att se mer prydligt och städat ut. Atmosfären blir varmare och behagligare att vistas i. Få den eftertraktade hotellkänslan i ditt sovrum. Matcha sängkappan med sängkläderoch gardiner gardinerför att få en helhet i rummet. Hos oss på Svenssons hittar du ett blandat utbud av sängkappor för att hitta en som passar perfekt till din säng.  

Perfekt för gömd förvaring 

Om du har förvaringskorgarunder sängen är det perfekt att använda sig av en sängkappa för att gömma undan. Sängkappan täcker sängens stomme och all tänkbar förvaring under sängen. En mycket praktisk och vacker inredningsdetalj till ditt sovrum. Den ser också till att hålla sängen fräscha under en lång tid. Sängkapporna du hittar hos oss kommer i dova och naturnära färger för att ge en elegant och genomtänkt känsla till rummet. Sängkapprona från Himlaär tillverkade av bomull och lin. Denna materialkomposition ger en lagom mjuk känsla och ett snyggt fall på tyget.

Populära filtreringar

Sängkappa linneBeige sängkappaVit sängkappaGrå sängkappaSängkappa 180Sängkappa 160Sängkappa 120

Hur tvättar jag en sängkappa?

c/o Svenssons

Följ oss