FRI FRAKT ÖVER 599 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Förvaringskorgar

Förvaringskorgar är inte bara praktiska, utan har på senare tid även blivit till en fin inredningsdetalj. Här hittar du ett brett utbud av förvaringskorgar i alla former och stilar.
300 träffar
Woody vedkorg - Oak - Cooee Design
Cooee Design

Woody vedkorg, Oak

2 060 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 300
1
...
9

Organisera hemmet med förvaringskorgar

Smarta förvaringslösningar behövs i varje hem, och förvaringskorgar fungerar inte bara som bra förvaring, utan också som en fin inredningsdetalj för ditt hem. I vårt breda utbud av förvaringskorgar hittar du massor av förvaringskorgar och förvaringslådor som passar dig och kommer att hålla ditt hem organiserat.

Förvaringskorgar i olika designer

Flätade förvaringskorgar är väldigt snygga och passar in hos många, men det är långt ifrån den enda modellen som finns på förvaringskorgar. Vi har till exempel förvaringslådor på hjul som är lätta att förflytta, men också korgar i roliga former för att liva upp hemmet. Varför inte förvara barnens leksaker eller gosedjur i en äppelformad förvaringskorg från Ferm Living? Det gör städningen roligare för både dig och barnen.

Välj en korg som passar ditt hem

Innan du väljer vilka förvaringskorgar du vill ha kan det vara bra att tänka på vad du vill förvara i dem, och i vilket rum du vill ha den. Du kan ha lite mindre förvaringskorgar i badrummet för hygienartiklar och smink, eller en större till vardagsrummet för att förvara filtar och plädar.

Olika material på förvaringskorgar

På Svenssons har vi förvaringskorgar i alla material. Till förvaringskorgar som ska användas i badrummet, exempelvis för att förvara toalettpapper eller hygienartiklar rekommenderar vi någonting i tyg eller plast som är enkelt att tvätta, men vi har också korgar i flätad rotting, polymer och järn.

Populära filtreringar

Dixie korgar

Hur får jag bäst ordning och reda i mina förvaringskorgar?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer