FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Påslakan

Påslakan är en stor del av inredningen i sovrummet. Matcha sängkläderna med gardiner och mattor för att få en enhetlig känsla i sovrummet. Hos oss hittar du mjuka och bekväma påslakan för att piffa upp sovrummet.
154 träffar
Unikko påslakan 150x210 cm - röd-vit - Marimekko
Marimekko

Unikko påslakan 150x210 cm, röd-vit

833 kr1 190 kr
I webblager
Textilvecka
Visar 36 produkter av totalt 154
1
...
5

Uppdatera sovrummet 

Här på Svenssons hittar du ett stort utbud av sängkläder i alla färger och mönster. Söker du påslakan i linne eller ekologisk bomull. Dubbeltäcke eller enkel. Mönster eller stilrena påslakan. Oavsett har vi påslakanen för dig. Gemensamt hos alla påslakanen oavsett material och färg så är alla tillverkade för att nå högsta komfort och kvalitet. Hitta ditt nya bäddset hos oss idag.  

Olika påslakan 

Alla har olika preferenser om hur ett skönt påslakan ska vara. Om du är på jakt efter ett påslakan med hög hållbarhet rekommenderar vi att leta efter lakan i 100% bomull. De är mjuka och välgjorda för att ha en lång livslängd. Är du en person som alltid är för varm eller kall rekommenderar vi istället påslakan i linne. Linne har både en värmande och svalkande effekt och är därför perfekt för dig som söker perfekt temperatur hela natten. Effekten som linnelakan har gör detta till det perfekta påslakanet att ha året om. Söker du lyxiga lakan som är svala och krispiga ska du investera i påslakan tillverkade av percale. Det är högkvalitativa lakan som ger en riktig hotellkänsla till din säng. Är detta något som lockar dig har Lexington påslakan och örngott i percale.  

Färg och mönster 

Klassiska påslakan i dova och naturnära färger ger en lugn känsla till sovrummet. Matcha sängkläderna med gardiner och andra textilier för att få en enhetlig och ombonad känsla. En ljus färgskala ger illusionen av ett större och luftigare rum medans mörka färger drar ihop rummet. Färgglada och mönstrade påslakan är ett enkelt sätt att få in liv till rummet. Mönster och färger ger direkt sovrummet en glad och energifylld känsla. Det bästa med påslakan och bäddtextilier är att det är så enkelt att byta. Matcha påslakanen med årstiderna eller byt efter ditt humör. Ett simpelt knep för att fräscha upp sovrummet.  

Populära filtreringar

Påslakan linneVita påslakanGrönt påslakanBeige påslakanRosa påslakanRöda påslakanBruna påslakanGult påslakanSvart påslakanLila påslakanBlåa påslakanPåslakan 150x210Påslakan 220x220Lexington påslakanGrå påslakan

Hur tvättar jag påslakan?

c/o Svenssons

Följ oss