FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

SAMMA PRIS ONLINE OCH I BUTIK

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Örngott

Ett härligt örngott ger en helhet till bäddning och ger en ombonad känsla till rummet. Högkvalitativa örngott är viktigt för en god natts sömn. Hos oss hittar du ett stort utbud av sköna och dekorativa örngott.
125 träffar
Checked Cotton Flannel örngott 50x60 cm - Gray-blue - Lexington
Lexington

Checked Cotton Flannel örngott 50x60 cm, Gray-blue

395 kr
På väg till oss
Visar 36 produkter av totalt 125
1
...
4

Sköna och dekorativa örngott till bäddningen 

Det sägs att sängen är den möbel som vi tillbringar allra mest tid i under vår livstid. Därför är det viktigt att ha en bekväm och ombonad bäddning för att kunna känna sig så avslappnad så möjligt. Det finns ingen bättre känsla än att gå och lägga sig i en ny bäddad säng. En god natts sömn är viktigt för att känna sig utvilad och motiverad att ta sig an dagen.  

Hos oss på Svenssons hittar du örngott i högkvalitativa material och dekorativa designer för att du ska kunna skapa en magisk känsla i ditt sovrum.  

Ett varmt och ombonat sovrum 

Har Känslan vi får när vi kliver in i vårt sovrum är viktigt för vårt mående. Rummet ska direkt ge en känsla av lugn och avslappning. Det ska kännas skönt att bädda ner sig i sängen efter en lång dag. Därför är det värt att investera i mjuka och snygga sängkläder. Örngott kan användas för att knyta ihop helheten i rummet eller ge en extra färgklick till din bäddning. Oavsett ska örngotten vara mjuka och sköna att vila huvudet mot.  

HAYhar tagit fram örngott i härlig bomull med breda ränder för att skapa ett levande uttryck till i sovrummet. Himlas har örngott i exklusivt bomullssatin som har tvättas efter sömnad som ger en lika mjuk känsla som att sova på moln.  

Vilken storlek har örngott?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer