FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|
Textil/Sängkläder & Bäddtextil/Bäddset & Påslakanset

Bäddset & Påslakanset

Unna dig själv en god natts sömn varje natt med fina och bekväma bäddset & påslakanset. På Svenssons har vi någonting som passar för alla!
46 träffar
Ingrid bäddset 220x220 cm - Shell - ByNORD
ByNORD

Ingrid bäddset 220x220 cm, Shell

1 180 kr1 549 kr
På väg till oss
Check bäddset junior 100x140 cm - Lemon-olive - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Check bäddset junior 100x140 cm, Lemon-olive

688 kr859 kr
I webblager
Designarkiv
Visar 36 produkter av totalt 46
12

Unna dig nya sängkläder

Det finns ingen bättre och lyxigare känsla än att krypa ner i en nybäddad säng efter en varm dusch. Se till att förstärka känslan genom att köpa fina sängkläder. Vill du ha nya sängkläder i ett nytt material, eller vill du göra om ditt sovrum med hjälp av nya färger och mönster? På Svenssons har vi ett stort utbud av bäddset och påslakanset med snygg design och hög kvalitet.

Hitta rätt påslakan för dig

Att hitta rätt påslakanset och bäddset kan vara svårt då det finns en hel djungel av påslakan att välja mellan. Vilka påslakanset och bäddset som passar just dig är väldigt personligt. Vill du på ett enkelt sett ge sovrummet ett annat utseende är det ett väldigt enkelt sätt att lyfta hela rummet. Du kan till exempel byta ut dessa beroende på säsong för att förstärka känslan i rummet. Dessutom är det upp till dig ifall du söker mönstrade eller enfärgade påslakan, i linne eller bomull. Fundera på vad du är ute efter och leta utifrån det.

Våra mest populära varumärken inom bäddset & påslakanset

Vi har ett väldigt blandat utbud av sängkläder, så att det ska passa både dig som vill ha någonting lite mer utstickande och de som är ute efter någonting enkelt och diskret. Nedan hittar du våra mest populära varumärken inom bäddset & påslakanset.

Kay Bojesen – för dig som vill ha ett annorlunda mönster men ändå är ute efter neutrala färger. Det perfekta tillskottet till din Kay Bojesen-apa i trä!

Iittala– vackra sängkläder i bomull för dig som älskar vackra mönster och glada färger.

Ferm Living – det perfekta varumärket för dig som vill ha någonting mer neutralt, men ändå iögonfallande.

Populära filtreringar

Ferm Living bäddset

c/o Svenssons

Följ oss