FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Underlakan

Ett mjukt och bekvämt underlakan ger en lyxig känsla till bäddningen. Hos oss hittar du sängkläder med hög komfort för att du alltid ska få en god natts sömn.
77 träffar sorterat på
Pousada Percale Kuvertsytt Lakan EKO - Vit, 180x200 cm - Mille Notti
Mille Notti

Pousada Percale Kuvertsytt Lakan EKO, Vit, 180x200 cm

1 161 kr1 545 kr
I webblager
Visar 36 produkter av totalt 77
1
...
3

Bekväma sängtextilier 

Bekväma sängkläderär nyckeln för en god natts sömn. Det är viktigt för att vi ska känna oss utvilade och ha energi för att ta oss ann allt som kan tänkas hända under en dag. Vi lägger oftast mycket vikt i vilka påslakanvi väljer då det är det som syns utifrån. Men underlakanet är minst lika viktigt då sängen blir mycket bekvämare om vi har ett högkvalitativt underlakan att sova på. Matcha underlakan med resterande bäddtextilier för att få en helhet i rummet. Hos oss på Svenssons hittar du underlakan med hög kvalitet och komfort för en god natts sömn.  

Unna dig en mjuk bäddning 

Finns det någon bättre känsla än att krypa ner i en säng som är bäddad med mjuka och sköna lakan. Investera i högkvalitativa lakan för att maximera kvaliteten på din sömn. Sov på ekologisk bomull med underlakan från Himlas. Matcha de magiskt mjuka underlakan med resterande sängkläderför att skapa en drömlik känsla i sovrummet. Vi har klassiska vita underlakan men också färgade underlakan i dova färger för att få en avslappnad känsla i ditt sovrum.  

Drömlika underlakan

De flesta underlakanen vi säljer är tillverkade av ekologisk bomull. Det ger hög kvalitet och komfort till din bäddning. Förutom detta har vi underlakan i lin. Dessa underbara lakan gör det svalare på sommaren och varmare under vintern. Helt perfekt för dig som alltid önskar en behaglig temperatur när du sover.  

Populära filtreringar

Underlakan bomullUnderlakan linneUnderlakan 180x200Vita lakan

Vilket är det populäraste materialet på underlakan?

c/o Svenssons

Följ oss