FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Överkast

Ett överkast skapar en välkomnande känsla till ditt sovrum och binder ihop rummets helhet. Kombinera komfort och hög kvalitet med design för att du ska få en god natts sömn.
105 träffar
Moss överkast 160x260 cm - Beige - Scandi Living
Scandi Living

Moss överkast 160x260 cm, Beige

1 849 kr
I webblager
Part överkast 250x250 cm - Cinnamon - Ferm LIVING
Ferm LIVING

Part överkast 250x250 cm, Cinnamon

2 249 kr3 215 kr
Fåtal i webblager
Designfynd
Visar 36 produkter av totalt 105
1
...
3

Ge ditt sovrum en välkomnande känsla 

Sovrummet är den plats där du ska kunna känna dig avkopplad och utvilad efter en god natts sömn. Ett sängöverkast gör det lilla extra för rummet och binder ihop färger och skapar en genomtänkt känsla i rummet.  Det sägs att vi spenderar närmre en tredjedel i sägnen och att en god sömn är avgörande för vårat mående. Vi tror att fina och sköna sängkläder kan hjälpa dig med detta.  

Hos oss på Svenssons hittar du mjuka och sköna sängkläder för en god natts sömn. Vi har överkast med hög kvalitet och komfort samt en snygg design för att du ska kunna skapa ett bekvämt men snyggt sovrum.  

 Överkast med hög kvalitet och snygg design 

Några av våra mest populära varumärken när det kommer till sängkläder är Himla och Lexington som båda tillverkar mesta av sina överkast av högkvalitativ bomull för att det ska vara så mjuka och hållbara som möjligt. Sängöverkasten har samtidigt en snygg design så att det blir en snygg detalj till ditt sovrum. Dessa överkast ger en extra charm till rummet och bidrar till en mjuk och härlig känsla för att du ska sova gott.  

Matcha ditt överkast med dina gardiner eller matta för att få en helhetskänsla i rummet som gör ditt sovrum trivsamt och härligt att vistas i. Vi tycket att sovrummet är mer än bara ett rum att sova i. Sovrummet är en plats för avkoppling och välbefinnande och därför tror vi att det är värt att investera i ett snyggt och kvalitativt överkast till din säng.  

Vad ska jag välja för överkast?

Svenssons använder cookies för att ge dig den bästa möjliga upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du användandet av cookies.

Läs mer