FRI FRAKT ÖVER 499 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Såssnipor & Såskannor

Servera såsen på ett fint och smidigt sätt med en fin såssnipa eller såskanna. Här hittar du såssnipor och såskannor från populära varumärken.
12 träffar
Visar 12 produkter av totalt 12

Såssnipor och såskannor – fina och praktiska

Såssnipor och såskannor är praktiska och dekorativa, och har blivit designade för att hälla just sås eller sky till dina måltider. Genom att ställa fram en såssnipa eller såskanna på middagsbordet blir dukningen genast mycket mer stilren, och gör det svårare att spilla när du häller upp såsen till middagen. I vårt sortiment hittar du ett brett utbud av fina såssnipor och såskannor i olika färger, storlekar och designer som kommer att sätta pricken över i:et på dukningen.

Våra mest populära varumärken inom såssnipor och såskannor

Hos oss kan du välja mellan en mängd olika välkända varumärken när du ska köpa din nya såssnipa eller såskanna. Nedan ser du några av våra mest populära varumärke inom kategorin.

Såssnipor och såskannor i fina designer

Vårt utbud av vackert designade artiklar innehåller även såssnipor och såskannor i olika stilfulla designer, så att du kan hitta någonting som faller dig i smaken. För ett klassiskt och tidlöst utseende kan du välja en lite mer enkel såssnipa i vitt porslin, eller om du är ute efter ett mer rustikt utseende på middagsbordet kanske en i stengods passar dig bättre. Ta hänsyn till resten av din servis när du gör ditt val för att säkerställa att de går ihop.

Matcha med resten av din servis

Såssnipor och såskannor komplimenterar middagsdukningen på ett både fint och praktiskt sätt, och det är väldigt fint att matcha denna med resten av din dukning. Om du har en enfärgad, vit servis kanske det är fint att ha en såssnipa eller såskanna som sticker ut, genom att till exempel välja någon i en annan färg eller med vackra mönster, men om såssnipan eller såskannan kommer från samma serie eller matchar resten får du i stället ett mer enhetligt utseende.

Olika storlekar på såssnipor och såskannor

När du köper din nya såssnipa eller såskanna är det bra att tänka över vilken storlek som passar dig bäst. En såssnipa eller såskanna i en lite större storlek passar bra om du ska servera middag till ett större sällskap, medan en mindre variant passar bäst om du serverar till små sällskap då det tar upp mindre plats. Det går också att använda sig av mindre såssnipor och placera ut på flera ställen på middagsbordet om du skulle ha fler gäster vid bordet. På så sätt kan alla enkelt nå och hälla upp sin sås. Vi har både mindre och större såssnipor och såskannor i vårt sortiment, så att du själv kan välja vad som passar dig.

c/o Svenssons

Följ oss