FRI FRAKT ÖVER 495 KR*

PRISGARANTI

ÖVER 125 ÅR I BRANSCHEN

Tillbaka
Annat
Logga in
|

Vattenflaskor

Oavsett om du tränar, jobbar eller går i skolan är en vattenflaska i en snygg design ett bra sätt att hålla dig återfuktad och hälsosam. Här hittar du återanvändbara vattenflaskor för att släcka din törst.
11 träffar sorterat på
Visar 11 produkter av totalt 11

Vattenflaskor för att släcka törsten

Håll dig själv och dina nära återfuktade hela dagen lång med en praktisk och fin vattenflaska, oavsett om du tränar, jobbar eller går i skolan. Genom att använda en återanvändbar vattenflaska bidrar du till en hållbar miljö och glömmer du inte att få i dig vätska.

Vattenflaskor för barn

För barnen är vattenflaskor i roliga designer mest tilltalande. En tilltalande vattenflaska hjälper i sin tur barnet att få i sig vätska frivilligt och på så sätt behålla en hälsosam vätskenivå. I vårt sortiment hittar du vattenflaskor som passar utmärkt för de små i familjen. Steltonhar fina och roliga vattenflaskor med motiv från Mumindalen, som dessutom håller vattnet kallt.

Vattenflaskor i rostfritt stål

Rostfritt stål är ett starkt och hållbart material som inte kommer att gå sönder om det skulle tappas i golvet. Det gör rostfritt stål till det perfekta valet om vattenflaskan ska användas utomhus till vandring och utflykter. Många vattenflaskor i rostfritt stål är dessutom gjorda för att hålla drycken kall eller varm.

Vattenflaskor i glas

Vattenflaskor i glas är stilrena och eleganta. Glas är ett lite tyngre material, vilket gör dem perfekta att använda hemma eller på jobbet. Det är också ett mer miljövänligt alternativ än exempelvis plast.

Återanvändbara vattenflaskor – ett miljövänligt alternativ

Återanvändbara vattenflaskor är inte bara stilfulla och praktiska, utan är också mycket bättre för miljön än engångsflaskor, som slängs efter att ha använts en gång. Här hittar du vattenflaskor i både rostfritt stål, för såväl stora som små.

c/o Svenssons

Följ oss